Μία σειρά από εμπορικά και οικιστικά ακίνητα περιλαμβάνονται στην πρώτη διαδικτυακή δημοπρασία που διοργανώνει η BidX1 στην Κύπρο. Επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τρία εμπορικά ακίνητα σε πολυσύχναστους δρόμους της πρωτεύουσας συνολικής αξίας 2,885,000ΕΥΡΩ (με βάση την επιφυλασσόμενη τιμή τους) που συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο της εταιρείας για τη διαδικτυακή δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωβρίου.

Γωνιακό οικόπεδο επί της κύριας εμπορικής Λεωφόρου Διγενή Ακρίτα, στον Άγιο Αντώνιο

Επιφυλασσόμενη τιμή: €890.000

Το οικόπεδο έχει συνολικό εμβαδόν 742 τ.μ. και έχει δυνατότητα για ανάπτυξη μικτής χρήσης πολυώροφου κτιρίου (με την προϋπόθεση ότι όλες οι απαραίτητες άδειες θα εκδοθούν).
https://bidx1.com/el/el-cy/auction/property/34062

Οικόπεδο σε προνομιούχα θέση στην Ενορία Τρυπιώτη, Δήμος Λευκωσίας

Επιφυλασσόμενη τιμή: €1.600.000

Το ακίνητο έχει εμβαδόν περί τα 795 τ.μ. και έχει δυνατότητα εμπορικής ανάπτυξης (με την προϋπόθεση ότι όλες οι απαραίτητες άδειες θα εκδοθούν). Βρίσκεται περί τα 100 μ. από την έδρα της Astrobank και περί τα 100 μ. από την Deloitte Cyprus
https://bidx1.com/el/el-cy/auction/property/34739

Εμπορικό οικόπεδο επί της οδού Ιφιγενείας στο Στρόβολο

Επιφυλασσόμενη τιμή: €395.000

Το ακίνητο έχει εμβαδόν περί τα 576 τ.μ. και έχει δυνατότητα για ανάπτυξης μεικτής χρήσης (με την προϋπόθεση ότι όλες οι απαραίτητες άδειες θα εκδοθούν). Το οικόπεδο βρίσκεται περί τα 45 μ. ανατολικά των λεωφόρων Ακροπόλεως και Ιφιγενείας και περί τα 130 μ. νοτιοανατολικά του Μακάριου Νοσοκομείου Παίδων.

https://bidx1.com/el/el-cy/auction/property/34093?keyword=&lotnumber=&typeid=&countyid=&pageSize=52&minPrice=&maxPrice=&AuctionIds=&_pauction=True&sortId=0&_v=&page=1

Πληροφορίες για τη διαδικασία διαδικτυακής δημοπρασίας:

Η ομάδα της BidX1 στην Κύπρο αποτελείται από κορυφαίους επαγγελματίες με εμπειρία και εις βάθος γνώση του τομέα των ακινήτων στην Κύπρο, που βρίσκονται στη διάθεση των ενδιαφερομένων για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις ή για τη διοργάνωση ανοικτών επισκέψεων στα ακίνητα, κατά την περίοδο πριν τη δημοπρασία.

Όποιος επιθυμεί να πλειοδοτήσει σε ένα ακίνητο πρέπει να εγγραφεί στην ψηφιακή πλατφόρμα (https://bidx1.com/), παρέχοντας στοιχεία ταυτότητας, μια φωτογραφία και απόδειξη διεύθυνσης, και να καταβάλει προκαταβολή με βάση την επιφυλασσόμενη τιμή του ακινήτου, η οποία θα κρατηθεί μόνο εάν ο πλειοδότης είναι ο επιτυχών αγοραστής τη μέρα της δημοπρασίας.

Η ψηφιακή πλατφόρμα είναι προσβάσιμη από οποιαδήποτε συσκευή, ηλεκτρονικό υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet.

Τη μέρα της δημοπρασίας, η πλειοδοσία ξεκινά από την αναφερθείσα επιφυλασσόμενη τιμή, τη χαμηλότερη δηλαδή τιμή που μπορεί να πωληθεί το ακίνητο. Κάθε προσφορά καταχωρείται και εμφανίζεται σε πραγματικό χρόνο στην ιστοσελίδα κάθε ακινήτου. Οι επιτυχόντες αγοραστές είναι υποχρεωμένοι να ολοκληρώσουν την αγορά (να μεταφέρουν ολόκληρο το ποσό στον δικηγόρο του πωλητή) εντός 6-7 εβδομάδων, όμως η ακριβής μέρα ολοκλήρωσης της πώλησης για κάθε ακίνητο αναγράφεται στο Αγοραπωλητήριο Έγγραφο, το οποίο είναι διαθέσιμο στα νομικά έγγραφα του κάθε ακινήτου. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 22 000380 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@cy.bidx1.com