Πλησιάζει η πρώτη διαδικτυακή δημοπρασία της Bidx1 που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωβρίου.

Ανάμεσα στα ακίνητα που διατίθενται προς πώληση μέσω της πλατφόρμας και σημαντικές ευκαιρίες για επένδυση με άμεσο εισόδημα για τον επιτυχών πλειοδότη μέχρι και €52.500 ετησίως. Οι επιφυλασσόμενες τιμές για τα εν λόγω οικιστικών και εμπορικών ακινήτων κυμαίνονται από €150,000 μέχρι €750,000. Πιο κάτω οι λεπτομέρειες:

Παρτίδα 44 – Τετραώροφη μεικτή μονάδα κοντά στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό με εισόδημα €50,664 ετησίως

Επιφυλασσόμενη τιμή: €600,000

Κτίριο τεσσάρων ορόφων που αποτελείται από υπόγειο, ένα κατάστημα στο ισόγειο με μεσοπάτωμα και τέσσερα γραφεία στον 1ο και 2ο όροφο. Το ακίνητο βρίσκεται στην Ενορία Αγίου Γεωργίου, εντός του Δήμου Λεμεσού και εφάπτεται της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου, περί τα 150 μ. νοτιοδυτικά του γηπέδου ποδοσφαίρου Τσιρείου, περί τα 150 μ. νότια του κύριου αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας – Πάφου και περί τα 150 μ. από τον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλαξης. Το κατάστημα έχει εμβαδόν περί τα 225 τ.μ. + 96 τ.μ. μεσοπάτωμα. Τα γραφεία του 1ου και του 2ου ορόφου έχουν συνολικό εμβαδόν περί τα 392 τ.μ. Το ακίνητο υπόκειται σε τρία ενοικιαστήρια με συνολικό ενοίκιο €50,664 ετησίως, με μία ελεύθερη μονάδα στο 2ο όροφο.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΕΔΩ

Παρτίδα 18 – Διώροφη μεικτή μονάδα σε εξαιρετική τοποθεσία στον Άγιο Νικόλαο στη Λεμεσό

Επιφυλασσόμενη τιμή: €150,000

Το κτίριο που αποτελείται από ένα κατάστημα στο ισόγειο και ένα διαμέρισμα στον πρώτο όροφο με προοπτική επέκτασης, βρίσκεται στην Ενορία του Αγίου Νικολάου, εντός του Δήμου Λεμεσού και εφάπτεται της οδού Αισώπου, περί τα 500 μ. βόρεια της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή, περί τα 750 μ. βορειοανατολικά του κυκλικού κόμβου του Αγίου Νικολάου και περί τα 600 μ. νότια της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού. Το ακίνητο έχει εμβαδόν περί τα 197 τ.μ. εσωτερικού χώρου και καλυμμένες βεράντες 26 τ.μ. Το ακίνητο υπόκειται σε δύο ενοικιάσεις με συνολικό ενοίκιο €11.940 ετησίως.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΕΔΩ

Παρτίδα 5 – Γραφεία στην Έγκωμη με συνολικό εισόδημα από ενοίκιο €52.500 το χρόνο

Επιφυλασσόμενη τιμή: €650,000

Γραφειακοί χώροι πολυτελείας δεύτερου και τρίτου ορόφου, στον Δήμο Έγκωμης, της Επαρχίας Λευκωσίας που εφάπτεται στην συμβολή των Λεωφόρων 28ης Οκτωβρίου και Ηλία Παπακυριακού, δύο από τους πιο πολυσύχναστους εμπορικούς δρόμους του Δήμου Έγκωμης. Τα γραφεία βρίσκονται περίπου 750 μ. νότια από το Mall of Engomi, περί τα 300 μ. βόρεια των υποστατικών της Κρατικής έκθεσης και περίπου 500 μ. ανατολικά της Λεωφόρου Ηρώων. Το ακίνητο έχει καθαρό εμβαδό εσωτερικού χώρου περί τα 678 τ.μ. ενώ υπόκειται σε μια ενιαία ενοικίαση με συνολικό πληρωτέο ενοίκιο €52.500 ετησίως.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΕΔΩ

Παρτίδα 52 – Γνωστό εμπορικό κτίριο στην Ονασαγόρου όπου στεγάζεται δημοφιλές μπαρ της Λευκωσίας

Επιφυλασσόμενη τιμή: €750,000

Γωνιακό κτίριο στην Ονασαγόρου, περιοχή Φανερωμένης μέσα στα τείχη της παλιάς πόλης της Λευκωσίας, όπου στεγάζεται ένα από τα πιο δημοφιλή μπαρ της πρωτεύουσας αλλά και γνωστό κοσμηματοπωλείο. Το ακίνητο έχει Συνολικό εμβαδόν περί τα 858 τ.μ. Ο επιτυχών πλειοδότης θα επωφεληθεί συνολικό ενοίκιο €32.664 ετησίως, με βάση τα υπάρχοντα ενοικιαστήρια συμβόλαια.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΕΔΩ

Πληροφορίες για τη διαδικασία διαδικτυακής δημοπρασίας:

Το τοπικό γραφείο της BidX1 στην Κύπρο βρίσκεται στη Λευκωσία και παρέχει υπηρεσίες σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου. Η ομάδα της BidX1 στην Κύπρο αποτελείται από κορυφαίους επαγγελματίες με εμπειρία και εις βάθος γνώση του τομέα των ακινήτων στην Κύπρο, που βρίσκονται στη διάθεση των ενδιαφερομένων για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις ή για τη διοργάνωση επισκέψεων στα ακίνητα, κατά την περίοδο πριν τη δημοπρασία.

Όποιος επιθυμεί να πλειοδοτήσει σε ένα ακίνητο πρέπει να εγγραφεί στην ψηφιακή πλατφόρμα (https://bidx1.com/), παρέχοντας στοιχεία ταυτότητας, μια φωτογραφία και απόδειξη διεύθυνσης, και να καταβάλει προκαταβολή με βάση την επιφυλασσόμενη τιμή του ακινήτου, η οποία θα κρατηθεί μόνο εάν ο πλειοδότης είναι ο επιτυχών αγοραστής την μέρα της δημοπρασίας.

Η ψηφιακή πλατφόρμα είναι προσβάσιμη από οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή, ηλεκτρονικό υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet.

Τη μέρα της δημοπρασίας, η πλειοδοσία ξεκινά από την αναφερθείσα επιφυλασσόμενη τιμή, τη χαμηλότερη δηλαδή τιμή που είναι διατεθειμένος ο πωλητής να πωλήσει το ακίνητο. Κάθε προσφορά καταχωρείται και εμφανίζεται σε πραγματικό χρόνο στην ιστοσελίδα κάθε ακινήτου. Οι επιτυχόντες αγοραστές είναι υποχρεωμένοι να ολοκληρώσουν την αγορά (να μεταφέρουν ολόκληρο το ποσό στον δικηγόρο του πωλητή) εντός 6-7 εβδομάδων, όμως η ακριβής μέρα ολοκλήρωσης της πώλησης για κάθε ακίνητο αναγράφεται στο Αγοραπωλητήριο Έγγραφο, το οποίο είναι διαθέσιμο στα νομικά έγγραφα του κάθε ακινήτου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 22 000380 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@cy.bidx1.com