Το νέο μέλος της οικογένειας των Presse Café άνοιξε τις πόρτες του στην είσοδο της Λακατάμιας, ανεβάζοντας έτσι το συνολικό αριθμό καταστημάτων της καναδέζικης αλυσίδας στην Κύπρο, στα πέντε. Το νέο Presse Café Λακατάμιας, αποτελεί το μεγαλύτερο, σε εμβαδόν, που λειτουργεί σήμερα στην επαρχία Λευκωσίας, και σε αυτό μπορείτε να απολαύσετε τους μυρωδάτους καφέδες, απολαυστικά muffins, εύγευστα και υγιεινά wraps, σάντουιτς (presswiches) και εξαίσιες σαλάτες που φτιάχνονται καθημερινά επί τόπου με τα πιο αγνά υλικά, στην άνετη και ζεστή ατμόσφαιρα του καταστήματος.

Με το σλόγκαν της αλυσίδας, «Breathe, Eat, Drink», πάντοτε να το συνοδεύει, το μενού του Presse Café Λακατάμιας περιλαμβάνει καθημερινά και μια ποικιλία από πιάτα φαγητού. Οι άνετοι εσωτερικοί χώροι προσφέρονται για τη διοργάνωση πάρτυ γενεθλίων και όλων των ειδών  εκδηλώσεων, το catering των οποίων θα αναλαμβάνει το Presse Café. Επίσης στο Presse Café Λακατάμιας, όπως και στα υπόλοιπα καταστήματα της αλυσίδας, έχει διαμορφωθεί και αίθουσα συνεδριάσεων με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει ειδικές εκδηλώσεις ή συναντήσεις μέχρι και 30 ατόμων.

O Θεόδωρος Κρίγγου, Master Franchisee δήλωσε σχετικά: «Σε διάστημα μόλις μερικών ημερών προσθέσαμε δύο νέα Presse Café στην επαρχία Λευκωσίας, αφού πριν μερικές μέρες ανακοινώσαμε και τα λειτουργία του Presse Café Park Αγίου Δομετίου. Η ραγδαία εξέλιξη των Presse Café αποτελεί συνέπεια της προτίμησης που δείχνει το κοινό στην αλυσίδα αυτή, η οποία σύντομα θα ανοίξει περαιτέρω τα φτερά της στην Κύπρο, καλύπτοντας και άλλες επαρχίες».