Η Leptos Calypso Hotels & Resorts με τις προσδοκίες των τουριστών να αυξάνονται συνεχώς, βρίσκεται πάντα κοντά ειδικά στις απαιτήσεις των οικογενειών που ταξιδεύουν με παιδιά δημιουργώντας για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους νέες ανέσεις, ευκολίες και υπηρεσίες.

Το πέντε αστέρων ξενοδοχείο Coral Beach Hotel & Resort είναι ίσως ένα από τα πιο συναρπαστικά θέρετρα του νησιού μας με ιδιαίτερη έμφαση στις οικογένειες με παιδιά. Όλα τα δωμάτια έχουν βελτιωθεί και προσφέρουν πρόσθετες ανέσεις και ευκολίες. Τα οικογενειακά δωμάτια του ξενοδοχείου είναι ευρύχωρα όπως επίσης και τα Garden Studios τα οποία διαθέτουν ιδιωτικούς κήπους και βεράντες με θέα το πράσινο, όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν ακριβώς δίπλα από το δωμάτιό τους. Τα δωμάτια Duplex είναι ιδανικά για οικογένειες των πέντε ατόμων με 2 ενήλικες και 3 παιδιά μοναδικά στο είδος τους στην ξενοδοχειακή Βιομηχανία του νησιού μας.

Η εισαγωγή του All Inclusive σαν επιλογή είναι ένα από τα αγαπημένα για τις οικογένειες με παιδιά όλων των ηλικιών. Η υπηρεσία αυτή προσφέρει μια πλούσια ποικιλία από επιλογές για φαγητό και ποτό, συμπεριλαμβανομένου ενός ειδικού μπουφέ για παιδιά και φυσικά απεριόριστο παγωτό με κερδισμένους τους μικρούς μας φίλους, ενώ δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για τις τσέπες των γονιών τους!

Οι εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου Coral, είναι ειδικά σχεδιασμένες για να προσφέρουν την καλύτερη φροντίδα στα παιδιά και έχουν ενισχυθεί με ένα πρόσφατα σχεδιασμένο παιδότοπο για παιδιά άνω των 3 ετών έως 11, με επαγγελματίες βρεφοκόμους για να φροντίζουν τα παιδιά από 6 μηνών έως 3 ετών. Υπάρχει νέο εστιατόριο για τα παιδιά όπου μπορούν να απολαύσουν γεύματα με τους νέους φίλους των διακοπών τους.

Η ομάδα Animation εγγυάται μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων για όλη την ημέρα και το βράδυ. Επιπλέον, η ομάδα φροντίδας των παιδιών κατέχει άπταιστα πολλές γλώσσες, όπως Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά και Ρωσικά.

Εκτός από την ειδικά σχεδιασμένη πισίνα για μικρά παιδιά , υπάρχει και μια νέα πισίνα με νεροτσουλήθρα φτιαγμένη για όλη την οικογένεια . Οι εγκαταστάσεις αυτές είναι εξαιρετικά δημοφιλείς με πρωταγωνιστές τους μικρούς επισκέπτες , έτσι ώστε να επιτρέπει στους γονείς να έχουν περισσότερο χρόνο να δαπανήσουν για χαλάρωση, ευεξία και ξεκούραση.

Το νέο σλόγκαν για το Coral Beach Hotel & Resort είναι πλέον “ Χαρούμενα Παιδιά, Ευτυχισμένοι γονείς ”.

Στη φωτογραφία το νέο κλαμπ για παιδιά στο ξενοδοχείο Coral στην Πάφο