Τις κυπριακές επιχειρήσεις αλλά και την ευρύτερη κοινωνία, η οποία παραμένει σε καθεστώς εγκλεισμού λόγω της πανδημίας του ιού COVID-19, στηρίζει εμπράκτως η PwC Κύπρου θέτοντας στη διάθεση του κοινού την εφαρμογή μάθησης Digital Fitness.

Το Digital Fitness App αποτελεί υπηρεσία της PwC η οποία προσφέρεται στους πελάτες του Οργανισμού με χρέωση, ωστόσο σε αυτήν την δύσκολη περίοδο για όλους η PwC πήρε, σε παγκόσμιο επίπεδο, την απόφαση να παρέχει δωρεάν πρόσβαση σε όποιον το επιθυμεί, έως τις 31 Ιουλίου 2020. Η εφαρμογή προσφέρει μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη με πλούσιο περιεχόμενο, διαδρομές μάθησης και αξιολόγησης για να ενημερώσει και να βοηθήσει τους χρήστες να κατανοήσουν σε βάθος τις σύγχρονες τεχνολογικές τάσεις, ώστε να προσαρμοστούν στο νέο ψηφιακό κόσμο και να γίνουν digitally fit.

Σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της PwC Κύπρου κ. Ευγένιος Ευγενίου, υπογράμμισε ότι καθώς τα πάντα γύρω μας κινούνται στην εποχή του COVID-19, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να είμαστε ενημερωμένοι και να έχουμε πρόσβαση σε όλο το υλικό που χρειαζόμαστε ανά πάσα στιγμή. «Η εξάρτησή μας από την τεχνολογία έχει αυξηθεί τις τελευταίες εβδομάδες και η τεχνολογία θα συνεχίσει να παίζει καταλυτικό ρόλο στον τρόπο ζωής και εργασίας μας. Η εφαρμογή Digital Fitness αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας New World, New Skills, της PwC για τη βελτίωση των δεξιοτήτων των ανθρώπων μας, των πελατών και των συνεργατών μας για τον μελλοντικό κόσμο της εργασίας», εξήγησε.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο στο Apple App Store όσο και στο Google Play, αναζητώντας το Digital Fitness app και βάζοντας τον κωδικό “LRNALL”. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της PwC www.pwc.com.cy.