Η κοινοπραξία του Ευρωπαϊκού έργου SPRING (www.euspring.eu) που αποτελείται από τη GrantXpert Consulting, το UCLan Cyprus και το CYBAN, αρχίζει τον Ιανουάριο μια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων για τις οικογενειακές επιχειρήσεις, που θα υλοποιηθούν εντελώς δωρεάν.


Αν είστε ιδιοκτήτης, διευθυντής ή διάδοχος οικογενειακής επιχείρησης και αναρωτιέστε πώς να κάνετε την οικογενειακή σας επιχείρηση πιο ανταγωνιστική, κερδοφόρα και βιώσιμη σε ένα οικονομικό περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις λόγω της πανδημίας, αυτή η σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα.Η ομάδα του έργου SPRING έχει ολοκληρώσει το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για οικογενειακές επιχειρήσεις που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Τα διαδικτυακά σεμινάρια θα διεξαχθούν δωρεάν από τα μέσα Ιανουαρίου μέχρι τις αρχές Μαρτίου και οι ομιλητές είναι όλοι καταξιωμένοι σύμβουλοι επιχειρήσεων και καθηγητές πανεπιστημίου από όλη την Ευρώπη.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και πώς μπορείτε εύκολα να δηλώσετε συμμετοχή:
https://www.grantxpert.eu/Series-of-webinars-for-Family-Businesses-in-a-post-COVID-world/
 
Για εγγραφές πατήστε εδώ: https://forms.gle/HeHwPB35YvZTPqso9.
 
H σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων αρχίζει στις 12 Ιανουαρίου με πρώτο ομιλητή τον καθ. Πανίκκο Πουτζιουρή, έναν από τους πιο έμπειρους ερευνητές και συμβούλους με εξειδίκευση στις οικογενειακές επιχειρήσεις, γνωστό για το ερευνητικό του έργο σε αυτό τον τομέα σε παγκόσμια κλίμακα.
 
Όλα τα σεμινάρια θα διαδεχθούν απογευματινές ώρες και θα είναι στην Αγγλική γλώσσα.

Δείτε πιο κάτω το αναλυτικό πρόγραμμα των διαδικτυακών σεμιναρίων:

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Τελευταία ημερομηνία για δηλώσεις συμμετοχής: 10/01/2021. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Δρ Νάγια Νικολάου (nayia@grantxpert.eu).