Ο άκρως καλοκαιρινός διαγωνισμός από τη μπύρα ΑΛΦΑ ‘Επιτέλους… ξανά μαζί’ συνεχίζεται, χαρίζοντας αυθεντικές στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς σε οικογένειες και παρέες σε όλη την Κύπρο. Οι πρώτοι επτά νικητές, οι οποίοι ανακοινώθηκαν στις 15 Ιουλίου, έχουν ήδη εξαργυρώσει το δώρο τους και απόλαυσαν τριήμερες διακοπές, εξόδους για ποτό και φαγητό και δραστηριότητες σε adventure park.

Με σκοπό να φέρει τους ανθρώπους ξανά κοντά, τα δώρα του διαγωνισμού έχουν επιλεχθεί έτσι ώστε να δίνουν την ευκαιρία στους νικητές να περάσουν ποιοτικό χρόνο και αξέχαστες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Πιο συγκεκριμένα, τα δώρα της μπύρας ΑΛΦΑ, χάρισαν μια τριήμερη διαμονή σε έπαυλη στον Πρωταρά για έξι άτομα με το ψυγείο γεμάτο παγωμένες μπύρες ΑΛΦΑ, μία τριήμερη διαμονή σε 4* ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα για 4 άτομα, δραστηριότητες σε adventure park (τοξοβολία, paintball και off road driving με buggy) για 10 άτομα, οικογενειακά τραπέζια σε ταβέρνες και εστιατόρια για 10 άτομα και βραδινές εξόδους σε μπαράκια για 10 άτομα. Οι νικητές, μαζί με τους φίλους και την οικογένεια τους, πέρασαν όμορφες στιγμές γέλιου, χαλάρωσης και διασκέδασης, με μια παγωμένη μπύρα ΑΛΦΑ στο χέρι.

Έχοντας κληρώσει ήδη τους πρώτους νικητές, οι επόμενες κληρώσεις του διαγωνισμού για τα υπόλοιπα 14 δώρα θα πραγματοποιηθούν μέσα Αυγούστου και  μέσα Σεπτεμβρίου αντίστοιχα. Για να συμμετάσχει κάποιος στον διαγωνισμό, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να βγάλει μια φωτογραφία, παρέα με την ΑΛΦΑ μπύρα του και τα άτομα που τόσο του έχουν λείψει και να τη στείλει σε προσωπικό μήνυμα στη σελίδα της μπύρας ΑΛΦΑ στο Facebook ή στο Instagram.

Έχοντας στο DNA της τη φιλία, την αγάπη, την αυθεντικότητα και την ειλικρίνεια, η μπύρα ΑΛΦΑ πραγματοποιεί τον διαγωνισμό ‘Επιτέλους… ξανά μαζί’, για να μας φέρει κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η πανδημία του Covid-19, η οποία μας ανάγκασε να μείνουμε για λίγο μακριά, μας έκανε παράλληλα να συνειδητοποιήσουμε ότι τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο καθώς και πόσο σημαντικές είναι οι αξίες της οικογένειας, της φιλίας και της αγάπης. Με τις αξίες του brand να είναι πιο επίκαιρες από ποτέ, ο διαγωνισμός στοχεύει να χαρίσει  όμορφες και αυθεντικές στιγμές που θα μας δέσουν ακόμη περισσότερο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Η μπύρα ΑΛΦΑ – η οποία βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της εταιρείας TEMPO Beverages Cyprus Ltd – έχει στο ενεργητικό της μια πληθώρα από ενέργειες και events που τόσο αγαπήθηκαν από το κοινό, και που αποτυπώνουν τις αξίες του brand, αναδεικνύοντας πάντα την ΑΛΦΑ πλευρά του εαυτού μας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στις σελίδες της ΑΛΦΑ στο Facebook και  Instagram.

Όροι και προϋποθέσεις: https://bit.ly/AlfaCompetition