Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αλλάζει τα δεδομένα στην ψυχαγωγία των πτήσεών της με την προσθήκη 8 τηλεοπτικών καναλιών τα οποία θα μεταδίδουν ζωντανές ειδήσεις και αθλητικές εκπομπές.

Τα νέα κανάλια που θα μεταδίδονται ζωντανά και είναι διαθέσιμα από 1η Νοεμβρίου είναι το BBC World News, το BBC Arabic, το Euronews και το Sport 24. Στα μέσα Νοεμβρίου θα προστεθούν το CNBC, το NHK World Premium της Ιαπωνίας, και το CNN. Το Sky News Arabia θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες.

Στις κορυφαίες στιγμές των αθλητικών μεταδόσεων συμπεριλαμβάνονται οι τελευταίοι αγώνες της σεζόν F1. Οι επιβάτες θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τις κορυφαίες ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις του Νοεμβρίου όπως τους τελικούς του ATP World Tour, την Αγγλική Premier League, τη Γερμανική Bundesliga, καθώς και την Euroleague στο μπάσκετ.

Οι πιο σημαντικές αθλητικές καλύψεις θα συνεχιστούν και το 2014 και θα περιλαμβάνουν το Australian Open, το French Open, και το US Open στα πρωταθλήματα τένις, τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, το Masters της Augusta και το Ryder Cup στο γκολφ, και το FIFA World Cup της Βραζιλίας.

O κ. Baumgartner, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: «Η ψυχαγωγία εν ώρα πτήσης αποτελεί βασικό κομμάτι της ταξιδιωτικής εμπειρίας και η διάθεση 8 ζωντανών καναλιών όπως το Sky News Arabia, το CNN και το BBC, καθώς και το κορυφαίο παγκόσμιο θέαμα του Sport 24, θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη στις πτήσεις της Etihad Airways».

Τα 8 ειδησεογραφικά και αθλητικά κανάλια είναι ήδη διαθέσιμα σε 21 αεροσκάφη της Etihad Airways, αριθμός που θα αυξηθεί στα 37 αεροσκάφη μεγάλης ατράκτου μέχρι το τέλος του 2014.