Φέτος το καλοκαίρι μας περιμένουν νέες αποκαλύψεις και λαχταριστές αφίξεις στα κίτρινα ψυγεία Κρι Κρι που θα συναρπάσουν. Η Κρι Κρι, διανομέας της οποίας στην Κύπρο είναι ο Όμιλος ΚΕΑΝ, γνωρίζει καλά τι σημαίνει καλοκαίρι και γι’ αυτό μας προτείνει την πιο ανάλαφρη και απολαυστική επιλογή.

Τη νέα σειρά Frozen Yogurt παγωτών σε δύο απολαυστικές γεύσεις, Salted Caramel & Βύσσινο. Με ακαταμάχητο σιρόπι αλατισμένης καραμέλας ή βελούδινο σιρόπι βύσσινο και λαχταριστό παγωτό γιαούρτι φτιαγμένο από αυθεντικό στραγγιστό γιαούρτι Κρι Κρι με 100% ελληνικό γάλα. Η απόλυτα δροσιστική, αλλά ταυτόχρονα ανάλαφρη πρόταση, είναι εδώ για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Επιβραβεύστε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο, χωρίς τύψεις.

Για πιο σοκολατένια απόλαυση, επίσης χωρίς τύψεις, η Κρι Κρι μεγαλώνει την γκάμα των παγωτών με 0% ζάχαρη λανσάροντας το νέο απολαυστικό κύπελο Master 0%. Το αγαπημένο παγωτό βανίλια με 0% ζάχαρη και 0% λιπαρά συνοδευόμενο από πλούσιο σιρόπι σοκολάτας με 0% ζάχαρη. Με μόνο 144 θερμίδες το κύπελο, μπορείς να αντισταθείς;

Tώρα η απόλαυση σας χαρίζεται απλόχερα, χωρίς τύψεις. Αναζητήστε τη δικιά σας «απόλαυση» από τα παγωτά Κρι Κρι. Μα που αλλού; Στα κίτρινα ψυγεία της Κρι Κρι, με τα παγωτά της καρδιάς μας!