Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στους ενδιαφερομένους φοιτητές και επαγγελματίες προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με το Πρόγραμμα μέσω συναντήσεων γνωριμίας.

Τo δεύτερο Open Day θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014, από τις 17:00 μέχρι τις 19:00, στους χώρους του κτηρίου Αναστάσιος Λεβέντης της Πανεπιστημιούπολης, στην Αγλαντζιά, όπου θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού, οι Υπεύθυνοι του Προγράμματος, Καθηγητές, το Διοικητικό Προσωπικό και οι απόφοιτοι του Προγράμματος.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Κύπρου χωρίζεται:

– Στο Πρόγραμμα Μερικής Φοίτησης, με βραδινές διαλέξεις και συνολική διάρκεια δύο έτη. Το Πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε επαγγελματίες που αυτή τη στιγμή εργάζονται και επιθυμούν να βελτιώσουν τις ηγετικές και διοικητικές τους ικανότητες. Το Πρόγραμμα αυτό προσφέρεται σε δύο ακροατήρια, ένα στην Αγγλική και ένα στην Ελληνική γλώσσα.

– Στο Πρόγραμμα Πλήρους Φοίτησης το οποίο προσφέρεται στην Αγγλική γλώσσα, διάρκειας ενός έτους.

Επισημαίνεται πως έχει δοθεί παράταση στην προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για εισδοχή στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Κύπρου, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2013-2014, η οποία λήγει στις 31 Μαΐου 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου μπορείτε να αποταθείτε στο τηλέφωνο 22 893600 ή στην ιστοσελίδα www.mba.ucy.ac.cy.