Η Banc De Binary, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στην αγορά δυαδικών συμβολαίων δικαιωμάτων προαίρεσης (binary options), ξεκινά τη λειτουργία της στην Κύπρο, με ολοκαίνουργια γραφεία στη Λεμεσό. Τα γραφεία στην Κύπρο θα λειτουργούν ως η έδρα της εταιρείας για Ευρώπη και Μέση Ανατολή και αντιπροσωπεύουν μια επένδυση πολλών εκατομμυρίων ευρώ στο νησί.

Έχοντας ιδρυθεί το 2009 στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Banc De Binary είναι ο μόνος αδειοδοτημένος μεσίτης για συναλλαγές με binary options στον κόσμο, καθώς και η πρώτη εταιρεία σε αυτόν τον αναπτυσσόμενο τομέα της αγοράς που πληροί τους αυστηρούς κανονισμούς της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου. Η άδεια προσφέρει ένα ακόμα επίπεδο διαφάνειας, φερεγγυότητας και ασφάλειας στους πελάτες της Banc De Binary, των οποίων οι λογαριασμοί είναι πια πλήρως προστατευμένοι από το Ταμείο Αποζημίωσης Επενδυτών, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου.

Ο Ιδρυτής και Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Banc De Binary, Oren Laurent, δήλωσε σχετικά: «Η γεωγραφική τοποθεσία της Κύπρου, οι εξαιρετικές της υποδομές και το υψηλά καταρτισμένο εργατικό δυναμικό, κατέστησε το νησί την πρώτη και μοναδική μας επιλογή για τα κεντρικά μας γραφεία για την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή».

Ο κλάδος των binary options αναμένεται να δημιουργήσει 1.200 νέες θέσεις εργασίας στην Κύπρο, με την Banc De Binary να εργοδοτεί περισσότερα από 120 άτομα το 2013. Αυτό, σε συνδυασμό με σημαντικές συνεισφορές στον εταιρικό φόρο με βάση τα προβλεπόμενα ετήσια έσοδα πάνω από 100 εκατομμύρια, καθιστά την Banc De Binary μια πολύ καλοδεχούμενη προσθήκη στο επιχειρηματικό τοπίο της Κύπρου, ιδιαίτερα στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε.

Τι είναι τα Binary Options;
Τα Binary Options -που είναι επίσης γνωστά και ως FROs- διαφέρουν από τις παραδοσιακές επενδύσεις στο ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι επενδυτές είναι να προβλέψουν την κατεύθυνση μια επένδυσης προκειμένου να ολοκληρωθεί με επιτυχία η πράξη. Γενικά, με τα binary options υπάρχουν μόνο δύο αποτελέσματα: είτε “πάνω” είτε “κάτω”. Ο τομέας των binary options στην Κύπρο αποτιμάται σε 500 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος και αναμένεται ότι τα επόμενα χρόνια θα διεκδικήσει σημαντικό μερίδιο από την ήδη καθιερωμένη αγορά συναλλάγματος (Forex).

Για να μάθετε περισσότερα για την Banc de Binary ή να ανοίξετε λογαριασμό επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας: www.bbinary.com