Η BP Eastern Mediterranean, στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης παρέδωσε στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό χρηματικό ποσό με στόχο την ενίσχυση του έργου του. Η παράδοση της επιταγής πραγματοποιήθηκε από τον επικεφαλής της BP Eastern Mediterranean κ. Πάμπο Λάμπρου, στο Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού κ. Τάκη Νεοφύτου, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Λευκωσία.

Με αφορμή τις χριστουγεννιάτικες εορτές η BP Eastern Mediterranean, επέλεξε αντί καρτών και δώρων, να στηρίξει τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό λόγω του σπουδαίου έργου που επιτελεί, καθώς είναι ένας παγκύπριος οργανισμός με δομές και αριθμεί περισσότερα από 50 χρόνια ανιδιοτελούς και συνάμα δημιουργικής προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Ο κ. Πάμπος Λάμπρου, επικεφαλής της BP Eastern Mediterranean, δήλωσε: «Ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός αποτελεί ένα από τους σημαντικότερους και πιο αξιόπιστους οργανισμούς που παρέχει συνεχή και έμπρακτη στήριξη σε όλους όσους έχουν βρεθεί σε δυσμενή θέση και έχουν ανάγκη από βοήθεια. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας στον Οργανισμό για το θεάρεστο έργο που επιτελεί και να δηλώσουμε ότι είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες του».