Η εταιρεία Horwath DSP Ltd, η οποία προσφέρει ελεγκτικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ένα ευρύ πελατολόγιο στην Κύπρο και στο εξωτερικό, πραγματοποίησε με επιτυχία τα εγκαίνια των νέων γραφείων της στη Λεμεσό την Τετάρτη, στις 22 Ιανουαρίου 2014 στην παρουσία πελατών, συνεργατών και άλλων εκλεκτών προσκεκλημένων.

Τα νέα σύγχρονα γραφεία της Horwath DSP βρίσκονται στο Nicolaou Pentadromos Center, στο κέντρο της Λεμεσού, διαθέτουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και περιλαμβάνουν γραφεία στελεχών, αίθουσα συνεδριάσεων και αίθουσα με ομαδικές ανοικτές θέσεις. Ο κ. Αιμίλιος Αγιομαμίτης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Horwath DSP Ltd και υπεύθυνος του γραφείου της Λεμεσού, τόνισε ότι “Ο στόχος του σχεδιασμού ήταν η μεγιστοποίηση της λειτουργικότητας αλλά και η διαμόρφωση ενός φιλόξενου και άνετου χώρου, τόσο για τους πελάτες όσο και για το προσωπικό”.

Μετά τον αγιασμό από τον Πάτερ Κλεάνθη Ονησιφορίδη, ακολούθησε κοκτέιλ για τους προσκεκλημένους.

Τα νέα γραφεία της Horwath DSP στη Λεμεσό βρίσκονται στην ακόλουθη διεύθυνση: Nicolaou Pentadromos Centre, Γραφείο 801 3026 Λεμεσός (Τηλ: 25255550).