Η Celestyal Cruises προσφέρει ιδανικές εν πλω διακοπές, που συνδυάζουν την άνεση και τη διασκέδαση με τη γνωριμία νέων, συγκλονιστικών προορισμών. Κύριος προορισμός στις κρουαζιέρες της τα πανέμορφα νησιά του Αιγαίου προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες και κυρίως απαράμιλλη προσωπική εξυπηρέτηση και ζεστή φιλοξενία.

Φέτος τον Ιούνιο, η Celestyal Cruises, θέλοντας να επιβραβεύσει το κοινό της στην Κύπρο και να προωθήσει τα νέα της τουριστικά πακέτα, διοργάνωσε διαγωνισμό μέσω της εκπομπής Happy Hour με τον Ανδρέα Γιόρτσιο στο ΡΙΚ, με έπαθλο την κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων ’Ειδυλλιακό Αιγαίο’, για 2 άτομα, αξίας €3000! Μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού αναδείχτηκε η Άντρη Μαυρόκωστα, η οποία ετοιμάζεται για Celestyal διακοπές στο ’Ειδυλλιακό Αιγαίο’!

Συγκεκριμένα, το ‘Ειδυλλιακό Αιγαίο’, μια ολοκληρωμένη πρόταση διακοπών σε γοητευτικές γωνιές του Αιγαίου, περιλαμβάνει διανυκτέρευση σε μοναδικούς νησιώτικους προορισμούς όπως τη Μύκονο και Σαντορίνη και ολοήμερες στάσεις στην Αρχαία Έφεσο, τη Μήλο, το Ηράκλειο και την Σαντορίνη, με αναχώρηση από τον Πειραιά. Το πακέτο παρέχει την all-inclusive Celestyal εμπειρία, με άνετη διαμονή, πλήρη διατροφή, απεριόριστη κατανάλωση επώνυμων ποτών, διασκέδαση εν πλω, τουλάχιστον δύο εκδρομές, αλλά και όλα τα λιμενικά τέλη και φιλοδωρήματα.