Η CloudLayer8 (CL8), η οποία αποτελεί το πρώτο ανεξάρτητο, υπερσύγχρονο και ουδέτερο (carrier neutral) Κέντρο Δεδομένων Tier III στην Κύπρο, ανακοίνωσε το λανσάρισμα της νέας αναβαθμισμένης εταιρικής της ιστοσελίδας www.cl8.com. Ενσωματώνοντας κάθε σύγχρονη τεχνολογία, η ιστοσελίδα ξεχωρίζει για τον καινοτόμο σχεδιασμό και τη φιλική προς το χρήστη συνολική εμπειρία, ανεξαρτήτως συσκευής.

Με βελτιωμένη λειτουργικότητα που επιτρέπει εύκολη πλοήγηση, μοντέρνο και καθαρό σχεδιασμό, καθώς και βελτιστοποιημένες δυνατότητες, η αναβαθμισμένη διαδικτυακή παρουσία της CL8 αποτυπώνει την αποστολή και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία. Επιπρόσθετα, η νέα ιστοσελίδα ακολουθεί τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας και είναι συμβατή με τον Κανονισμό Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR).

Ο Πέτρος Γ. Οικονομίδης, Ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της CL8, ανέφερε σχετικά: «Ως μια τεχνολογικά προηγμένη εταιρεία που έχει ως στόχο να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται διαρκώς, θέλαμε η διαδικτυακή μας παρουσία να αντιπροσωπεύει την εταιρική μας ταυτότητα, προσφέροντας παράλληλα μια βελτιωμένη εμπειρία στον χρήστη. Ούσα πιο σύγχρονη, λειτουργική και εξελιγμένη, η νέα ιστοσελίδα αντανακλά το πρωτοπόρο και καινοτόμο όραμα της εταιρείας μας».

Με έδρα τη Λεμεσό, η CL8 προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνίας των επιχειρήσεων όλων των μεγεθών. Με τις πρωτοποριακές της εγκαταστάσεις, την υπερσύγχρονη τεχνολογία και τις καινοτόμες υπηρεσίες της, παρέχει στην τοπική και διεθνή αγορά, Data Center και Cloud υπηρεσίες, με βάση τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Έχει λάβει την πιστοποίηση Tier III Constructed Facility (TCCF) από το Uptime Institute των ΗΠΑ, το πιο αξιόπιστο παγκόσμιο πρότυπο για τον σωστό σχεδιασμό, κατασκευή και λειτουργία των Data Centers. Η συγκεκριμένη πιστοποίηση, επιβεβαιώνει τα υψηλού επιπέδου πρότυπα που ακολουθεί, καθώς και την ομαλή και αδιάκοπη λειτουργία και παροχή υπηρεσιών που προσφέρει, ακόμη και κάτω από ακραίες συνθήκες. Η CL8 έχει περισσότερους από 800 πελάτες σε 55 χώρες ανά το παγκόσμιο.