Η εταιρεία παραγωγής οπτικοακουστικού προϊόντος MUSICERA LTD, με πορτφόλιο στις τηλεοπτικές, διαδικτυακές και on location παραγωγές, από την πρώτη μέρα ανακοίνωσης μέτρων κατά της πανδημίας ενημέρωσε το εκλεκτό της πελατολόγιο για το πως οι εκδηλώσεις, και οι υπόλοιπες τους δράσεις πρέπει από offline mode να ξεκινήσουν άμεσα να διεκπεραιώνονται online. 

Για τη MUSICERA η ποιότητα των videos και live streaming υπήρξε πάντοτε πρώτιστης σημασίας. Πιστή στις αξίες της η Εταιρεία προσφέρθηκε  να στηρίξει τη δράση «Μένουμε Σπίτι με το Παττίχειο» για να μπορέσει ο θεατής να απολαύσει την τέχνη στην ποιότητα που της αξίζει. Έτσι σε συνεργασία με το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού και το Δήμο Λεμεσού, η MUSICERA ξεκίνησαν τη δράση «Μένουμε Σπίτι με το Παττίχειο».

Η συγκεκριμένη δράση υπήρξε πρωτοπόρα κίνηση και είναι ακόμα το μοναδικό live streaming το οποίο διεκπεραιώνεται Παγκύπρια με προδιαγραφές τηλεοπτικής παραγωγής ζωντανά εκείνη την ώρα στο χώρο του Παττιχείου Θεάτρου και προσφέρει στο θεατή ένα τηλεοπτικό προϊόν μέσω της ζωντανής μετάδοσης στο διαδίκτυο.

Μέχρι σήμερα τα live έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία καθώς τα videos από τα live έχουν πάνω από 30000 views, το οποίο θα αντιστοιχούσε σε περίπου 45 παραστάσεις με γεμάτο το Θέατρο.

Η MUSICERA θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους χορηγούς και υποστηριχτές της δράσης καθώς επίσης και το κοινό το οποίο αγκάλιασε τους καλλιτέχνες και την όλη κίνηση του Παττιχείου Δημοτικού Θεάτρου, αποδεικνύοντας πως αυτές τις δύσκολες μέρες η τέχνη έχει τονίσει την αξία της και έχει μπει σε κάθε σπίτι!