Η νέα λύση πληρωμών eCash λανσάρεται σήμερα από τη Paysafe

Η κορυφαία εξειδικευμένη πλατφόρμα πληρωμών, Paysafe, λανσάρει σήμερα στην Κύπρο ένα καινούργιο, ασφαλή και εύκολο τρόπο για διαδικτυακές αγορές σε οποιοδήποτε online κατάστημα. Η Paysafecash δημιουργήθηκε από την ομάδα της Paysafe, η ίδια ομάδα που δημιούργησε τη βραβευμένη λύση προπληρωμών, κορυφαία διεθνώς στον τομέα του eCash. 

Η Paysafecash, τώρα διαθέσιμη σε 25 χώρες, έχει δημιουργηθεί για καταναλωτές που δεν έχουν τραπεζικό λογαριασμό, πιστωτική κάρτα ή που δεν επιθυμούν να παρέχουν τραπεζικά στοιχεία στο διαδίκτυο και είναι πολύ εύκολη στη χρήση:

  1. Ο χρήστης διαλέγει την επιλογή “Paysafecash” στο online κατάστημα ως μέθοδο πληρωμής και κατεβάζει τον κωδικό QR/barcode στο ηλεκτρονικό του πορτοφόλι.
  2. Ο κωδικός μπορεί να εκτυπωθεί ή να σταλεί σε κινητό τηλέφωνο.
  3. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αναζήτησης, ο χρήστης μπορεί να βρει το πλησιέστερο σημείο πληρωμής Paysafecash. Ο κωδικός QR/barcode σαρώνεται από τον λειτουργό εξυπηρέτησης και η πληρωμή ολοκληρώνεται.  
  4. Το online κατάστημα επεξεργάζεται την παραγγελία αμέσως μετά την πληρωμή και η παραγγελία διανέμεται.  Δεν χρειάζεται η δημιουργία λογαριασμού ή δεδομένα πιστωτικής κάρτας καθώς η πληρωμή είναι εντελώς ασφαλής. 

Καθώς η βιομηχανία ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ακόμη σχετικά μικρή στην Κύπρο, το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας μαζί με το Γραφείο Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΕΡΗΕΤ), προωθούν την υιοθέτηση της πλατφόρμας η οποία αναμένεται να οδηγήσει στη σταθερή ανάπτυξη στην Κύπρο. Τα σπίτια που είχαν πρόσβαση στο διαδίκτυο ήταν στο 86% το 2018, με αύξηση 7% του ποσοστού σε σχέση με το 2017, και ψηλότερο από το ποσοστό του μέσου όρου στην ΕΕ με 82% και παγκοσμίως με 56.1%.

Η Paysafe δραστηριοποιείται για περισσότερα από δέκα χρόνια στην Κύπρο με την paysafecard, η οποία είναι διαθέσιμη σε περίπου 1,700 περίπτερα, υπεραγορές και άλλα σημεία πώλησης.  Η Paysafecash αναμένεται να ενισχύσει το υπάρχον δίκτυο διανομής, αυξάνοντας έτσι τη διαθεσιμότητα eCash σε όλη την Κύπρο. 

Ο Udo Müller, CEO της paysafecard, δήλωσε σχετικά: «Η Paysafecash δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές που προτιμούν να πληρώσουν με μετρητά να συμμετέχουν στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου.  Είμαστε  σε ευχάριστη θέση να προσφέρουμε αυτή την καινοτόμα και ασφαλή λύση πληρωμής στην Κύπρο. Με αυτό το λανσάρισμα, ελπίζουμε να ικανοποιήσει τις ανάγκες των καταναλωτών που επιθυμούν να αγοράσουν προϊόντα από το διαδίκτυο χωρίς να παρέχουν προσωπικά δεδομένα, όπως πληροφορίες της πιστωτικής τους κάρτας ή τραπεζικού λογαριασμού.  Αξιοποιώντας τη μακροχρόνια παρουσία και το δυνατό διαδίκτυο προμηθευτών στην Κύπρο, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους καταναλωτές την υπηρεσία Paysafecash σε όλο το νησί.»

Μάθετε περισσότερα: https://www.paysafecash.com/el-gr/

Σχετικά με το Paysafecash

Η Paysafecash, είναι ένας εναλλακτικός τρόπος πληρωμής για καταναλωτές που επιθυμούν να πληρώσουν μέσω διαδικτύου εύκολα και ασφαλές χρησιμοποιώντας μετρητά και έχει δημιουργηθεί από την  κορυφαία διεθνής εταιρεία υπηρεσιών για πληρωμές Paysafe Group. Διαθέσιμη σε 25 χώρες, η Paysafecash κάνει εφικτές τις online αγορές για καταναλωτές που δεν διαθέτουν χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, ή που δεν επιθυμούν να τη χρησιμοποιήσουν για διαδικτυακές πληρωμές. Οι πληρωμές πραγματοποιούνται με τη δημιουργία ενός barcode κατά τη διάρκεια του checkout, όπου μετέπειτα γίνεται η σάρωσή του σε ένα από τα σημεία πληρωμής. Η αγορά ολοκληρώνεται και στέλνεται όταν το συνολικό ποσό έχει πληρωθεί. Το Paysafecash λανσαρίστηκε το 2018 από την Paysafe, την ίδια ομάδα που δημιούργησε τη βραβευμένη paysafecard που προσφέρει λύσεις για προπληρωμές, η οποία λανσαρίστηκε το 2000 και αποτελεί την πρώτη διεθνώς στη βιομηχανία προπληρωμών.   

Σχετικά με την Paysafe Group

Η Paysafe Group (Paysafe) είναι η κορυφαία εξιδεικευμένη πλατφόρμα πληρωμών. Ο βασικός σκοπός της είναι να διευκολύνει τις συναλλαγές μεταξύ εταιρειών και καταναλωτών, κάνοντάς τις πιο ασφαλείς, μέσω κορυφαίων μεθόδων επεξεργασίας πληρωμών, ηλεκτρονικού πορτοφολιού, έκδοση κάρτας και λύσεων ψηφιακού χρήματος. 

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στις ηλεκτρονικές συναλλαγές, ετήσιο αριθμό συναλλαγών που ανέρχεται στα $85 δισ. και με σχεδόν 3,000 υπάλληλους σε 12+ χώρες παγκοσμίως, η Paysafe φέρνει κοντά εταιρείες και καταναλωτές προσφέροντας 200 τρόπους πληρωμής σε 40 νομίσματα σε όλα το κόσμο. 

Με την ολοκληρωμένη πλατφόρμα, οι λύσεις που προσφέρει η Paysafe εστιάζονται σε συναλλαγές μέσω κινητού τηλεφώνου, ανάλυση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο και σύγκλιση μεταξύ φυσικής παρουσίας και διαδικτυακών πληρωμών.

Επισκεφθείτε μας στο www.paysafe.com.