Η Tempo Beverages Cyprus, ανακοίνωσε πρόσφατα την τελευταία της τολμηρή προσθήκη στο εντυπωσιακό πορτφόλιο των αλκοολούχων ποτών που αντιπροσωπεύει και διανέμει στην Κύπρο, των super-premium MALFY Gin.

Τα MALFY Gin, παράγονται στην Ιταλία από το 2016 στο ιστορικό «Torino Distillati», αποστακτήριο της οικογένειας Vergnano που βρίσκεται στην πόλη Moncalieri στη Βόρεια Ιταλία. Πρόκειται για μια σειρά τεσσάρων super-premium Gin, που κατάφερε να ενσωματώσει την ιστορία και παράδοση του Gin στην Ιταλική Dolce Vita.

Εμπνευσμένα από τη ρομαντική και σαγηνευτική ατμόσφαιρα της ιταλικής ακτής του Αμάλφι, τα MALFY Gin παρασκευάζονται από αγνά και αυθεντικά υλικά όπως τον Ιταλικό Άρκευθο (Juniper), λεμόνια που ωριμάζουν κοντά στην ακτή,τα πορφυρά πορτοκάλια, αλλά και τα ροζ γκρέιπφρουτ της Σικελίας. Τα MALFY Gin, φτιάχνονται με παραδοσιακές Ιταλικές τεχνικές απόσταξης που φτάνουν πίσω μέχρι και τον 11ο αιώνα. Συγκεκριμένα, βότανα της περιοχής, «παντρεύονται» με νερό από τη ψηλότερη πηγή της Ιταλίας που βρίσκεται στο βουνό Monviso, δίπλα από το αποστακτήριο.

Ακόμη και η συσκευασία των μπουκαλιών είναι προσεγμένη, με ειδικά σχεδιασμένο φελλό και ξεχωριστή επιγραφή που παραπέμπει στην Ιταλική Ριβιέρα και την αδιαμφισβήτητη super-premium ποιότητα των MALFY. Η Σειρά αποτελείται από το MALFY Originale, Malfy Con Limone, Malfy Gin Rosa, Malfy Con Arancia.

Τα Malfy Gins απευθύνονται σε όλους εκείνους τους urban, trendy και chic ανθρώπους που δεν συμβιβάζονται με τα απλά , που θέλουν να ξεχωρίζουν, και επενδύουν σε ουσιώδεις σχέσεις και δυνατές βάσεις.

Το MALFY Gin αποτελεί μέρος του χαρτοφυλακίου της Pernod Ricard από το 2019 και την εκπροσώπηση του στην Κύπρο έχει αναλάβει η Tempo Beverages Cyprus, όπως και των υπολοίπων brand του γαλλικού κολοσσού.

Για την Tempo Beverages Cyprus

Η Tempo Beverages Cyprus, δραστηριοποιείτε στην κυπριακή αγορά από το 2017 και είναι η θυγατρική εταιρεία του εμπορικού κολοσσού TEMPO στο Ισραήλ. Η Tempo Beverages Cyprus, είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας καταξιωμένων ποτών ευρείας διανομής όπως αυτά της Pernod Ricard (Absolut, Chivas Regal, Jameson, Ballantine’s, Havana Club, και Beefeater London Dry Gin), της Beluga, και της Bottega SpA.

Είναι επίσης αντιπρόσωπος των μπυρών του Ομίλου HEINEKEN (Heineken, Alfa, Srongbow, Sol), της μπύρας Paulaner, των τοπικών κρασιών (Καμαντέρενα, Άης Αμπέλης) και ενός μεγάλου εύρους από διεθνή κρασιά. Πρόσφατα εμπλούτισε το ήδη εντυπωσιακό και ποικιλόμορφο χαρτοφυλάκιο της με premium νερό του ομίλου San Benedetto και με τα premium mixers & soda beverages, Three Cents. Η Tempo Beverages Cyprus, έχει πλέον εδραιωθεί ως μία από τις σημαντικότερες και πιο έμπειρες εταιρείες στον τομέα της, στοχεύοντας στη διαχείριση ενός χαρτοφυλακίου που περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες ποτών, αλλά και διαφορετικών brands.