Καινοτομίες σε όλα τα επίπεδα υποσχέθηκε ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κωτσόβολος, Γιάννης Βασιλικάκος, παρουσιάζοντας στα ΜΜΕ το ένα από δύο κατάστημα της εταιρείας στην Κύπρο, το οποίο βρίσκεται στην καρδία της Λευκωσίας.

Τα δύο καταστήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό θα ανοίξουν επίσημα στις 12 Ιουλίου.

Ο κ. Βασιλακάκος χαρακτήρισε το κατάστημα στην πρωτεύουσα ως ένα από τα καλύτερα της εταιρείας και δη σε ένα τόσο ιστορικό κτήριο στο κέντρο της Λευκωσίας (πρώην Debenhams) που για χρόνια παρέμεινε στα αζήτητα.

«Στόχοι μας είναι να κερδίσουμε γρήγορα μερίδιο της αγοράς, να συνάψουμε συμφωνίες και να γνωρίσουμε κυπριακές εταιρείες, όπως εταιρείες τηλεπικοινωνιών αλλά και τράπεζες και να προσφέρουμε με τον καλύτερο τρόπο την εμπειρία Κωτσόβολος στον κόσμο της Κύπρου».

Μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για ένα πολυκαναλικό concept, το οποίο θα φέρει νέο αέρα στον τομέα της λιανικής πώλησης, με τα νέα δεδομένα που έφερε μαζί της η πανδημία. Στην οδό Μνασιάδου, συγκεκριμένα, υπάρχει quick point, στο οποίο μπορείς να παραλάβεις προϊόντα, χωρίς καν να εισέλθεις στο κτήριο, ενώ σε διάφορα μέρη του καταστήματος υπάρχουν ειδικά σημεία στα οποία μπορεί ο πελάτης να πληρώσει, χωρίς να περιμένει τη σειρά του στο ταμείο. Μάλιστα, μπορεί, ενώ βρίσκεται στο κατάστημα, να πληρώσει και διαδικτυακά, μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας και να παραλάβει το προϊόν κατά την έξοδό του.

Μία από τις προκλήσεις για τον CEO είναι το same day delivery για τις διαδικτυακές αγορές, αλλά και η γρήγορη εξυπηρέτηση στο τμήμα του service, η οποία θα υπολογίζεται στη μία ώρα.