Μετά την επιτυχία της πώλησης της πρώτης φάσης του έργου, τον Ιούνιο του 2013, η ανακοίνωση αυτή έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να αποδείξει ότι τόσο η Πάφος όσο και η Leptos Estates συνεχίζουν να πρωτοπορούν στις πωλήσεις ακινήτων στην Κύπρο, αν και βρισκόμαστε στη μέση μιας οικονομικής κρίσης ειδικά στον τομέα του Real Estate σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Πάφος είναι ήδη πολύ γνωστός ελκυστικός προορισμός και διατηρά τα σκήπτρα στις πωλήσεις ακινήτων σε ξένους αγοραστές και επενδυτές με περίπου 50% στις συνολικές πωλήσεις παγκυπρίως.

Η εταιρεία Leptos Estates η οποία σχεδίασε και οικοδομεί το ” Leptos Belvedere Villas ” έχει αναπτύξει μια μεγάλη και δυνατή κατασκευαστική δραστηριότητα ,δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και προοπτικές ανάπτυξης. Το έργο αν και ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2013 έχει ήδη προχωρήσει στην παράδοση της πρώτης φάσης του.

Καθώς συνεχίζονται οι πωλήσεις με καλούς ρυθμούς των ήδη ετοιμοπαράδοτων περιουσιών της, η Leptos Estates προχώρησε στην κατασκευή νέων έργων όπως του “Belvedere Villas “ του “Venus Gardens “ του “Coral Beach Villas” και του “Aphrodite Gardens” τα οποία αποδεικνύεται ότι είναι ένα πολύ επιτυχημένα έργα που θα αφήσουν την δική τους σφραγίδα στον χώρο των αναπτυξιακών έργων στο νησί μας .

Τα έργα αυτά έχουν πωληθεί κυρίως σε αγοραστές από διαφορετικές εθνικότητες, με τους περισσότερους από αυτούς να προέρχονται από την Ρωσία, την Νορβηγία, από τις χώρες της Μέσης Ανατολής , τις χώρες του Αραβικού Κόλπου, της Άπω Ανατολής και κυρίως της Κίνας .

Όσον αφορά τις όμορφες κατοικίες του “Belvedere Villas”, αυτές βρίσκονται στις παρυφές της πόλης της Πάφου σε λόφο με ήπια κλίση και με πανοραμική θέα προς την θάλασσα, σε απόσταση περιπάτου από τις αμμώδεις παραλίες και τα πολυτελή ξενοδοχεία της περιοχής . Είναι το ιδανικό μέρος για όσους επιθυμούν την ξεκούραση και την ηρεμία αλλά και για όσους θέλουν να έχουν όλες τις ανέσεις της γύρω περιοχής στην διάθεση τους. Οι ιδιοκτήτες μπορούν να απολαύσουν εδώ το χαλαρό μεσογειακό τρόπο ζωής με τις κατοικίες τους να βρίσκονται μέσα σε καταπράσινους κήπους, κτισμένες με τις υψηλότερες προδιαγραφές , συνδυάζοντας την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με μοντέρνα χαρακτηριστικά . Το έργο αυτό προσφέρει ένα ιδανικό , ειδυλλιακό και συνάμα ξεχωριστό τρόπο ζωής για απαιτητικά άτομα που ψάχνουν την τελειότητα .