Ένα νέο αναπτυξιακό οικισμό υψηλής αισθητικής με ακίνητα που διακρίνονται για την κορυφαία ποιότητα και άψογη λειτουργικότητα τους δημιουργεί  αυτήν την εποχή στην Πάφο Ο Όμιλος εταιρειών Λεπτός.

Η προνομιακή θέση του οικοπέδου έκτασης 100,000 τετραγωνικών μέτρων, σε συνδυασμό μαζί με την φυσική ομορφιά της περιοχής, αποτέλεσαν βασικές προϋποθέσεις για το ξεκίνημα ενός τόσο μεγάλου έργου εν μέσω κρίσης. Η φυσική ομορφιά της περιοχής διευκολύνει ώστε να δημιουργηθούν κατοικίες απόλυτα εναρμονισμένες με το όλο τοπίο.
Το Leptos Venus Gardens συνθέτουν 200 ανεξάρτητες και ημιανεξάρτητες κατοικίες δέκα διαφορετικών μοντέρνων αρχιτεκτονικών τύπων. Το όλο έργο είναι σχεδιασμένο με σεβασμό προς τους  ενοίκους, με ιδιωτικούς και δημόσιους κήπους, άνετους  χώρους στάθμευσης , δύο μεγάλες δημόσιες πισίνες, γήπεδο τένις και κλάπ μαζί με εστιατόριο καφετέρια και γραφείο διεύθυνσης και διαχείρισης του έργου. Το συγκρότημα διαθέτει δύο διαφορετικές εισόδους οι οποίες όπως και οι κοινόχρηστοι χώροι συντηρούνται και ελέγχονται όλο τον χρόνο.

Πολυτελείς κατοικίες λουσμένες στο φώς, με ευρύχωρους και λειτουργικούς χώρους, μοντέρνες κουζίνες και μπάνια, μεγάλα μπαλκόνια, μπάρμπεκιου, ιδιωτικές πισίνες, όλα μαζί συνθέτουν την εικόνα μιας μοναδικής κατοικίας αλλά και μιας ιδανικής αγοράς και επένδυσης. Σπίτια σε προσιτές τιμές που φέρνουν την πολυτέλεια τόσο κοντά σας.
Η απέραντη θέα προς την θάλασσα και τα ανεπανάληπτα ηλιοβασιλέματα μαζί με την μικρή απόσταση από την παραλία δημιουργούν ένα επίγειο παράδεισο για καλοκαιρινές αλλά και χειμερινές αποδράσεις.

Ζήστε άνετα και ξέγνοιαστα, ζήστε μοναδικές στιγμές σε ιδανικά σπίτια στο Leptos Venus Gardens.