Με στρατηγική γεωγραφική θέση και εξυπηρετώντας στοχευμένα τις θαλάσσιες διαδρομές της Ανατολικής Μεσογείου, η Μαρίνα Αγίας Νάπας αποτελεί τον νέο και πολλά-υποσχόμενο προορισμό για τον παγκόσμιο ναυτικό τουρισμό, συνδυάζοντας την απαραίτητη ποιότητα και αποτελεσματικότητα στις προσφερόμενες υπηρεσίες μιας high-end μαρίνας που συναγωνίζεται επί ίσοις όροις αντίστοιχα projects με διεθνή εμβέλεια.

Σχεδιασμένη από μια παγκοσμίου φήμης ομάδα αρχιτεκτόνων και μηχανικών, η Μαρίνα Αγίας Νάπας φιλοδοξεί να εξελιχθεί στον Νο.1 προορισμό επιλογής για αυτούς που λατρεύουν τη θάλασσα και το  yachting.

Η «έξυπνη» Μαρίνα Αγίας Νάπας, όπως έχει χαρακτηριστεί από πολλούς, παρέχει τη δυνατότητα ασφαλούς ελλιμενισμού 360 σκαφών μήκους έως 85 μέτρων, διαθέτει υπηρεσίες Dry Stack για 160 σκάφη μήκους έως 10 μέτρων και περιοχή χερσαίας αποθήκευσης για ακόμη 80 σκάφη.  Για τη μεταφορά των σκαφών από και προς τις εγκαταστάσεις Dry Stack χρησιμοποιούνται ειδικοί ανυψωτικοί μηχανισμοί τελευταίας τεχνολογίας.

Μοναδική στο είδος της υπηρεσία αποτελεί η πρόσδεση τύπου finger berthing, ενώ οι πλωτές αποβάθρες εξασφαλίζουν την άνετη πρόσβαση, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Η λεκάνη της μαρίνας έχει βάθος 7 μέτρα για τη φιλοξενία μεγάλων ιστιοπλοϊκών σκαφών και superyachts. Ο ειδικά σχεδιασμένος κυματοθραύστης απορρόφησης κυμάτων ελαχιστοποιεί τον κυματισμό, ακόμα και με τις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες διασφαλίζοντας έτσι τον ασφαλή και άνετο ελλιμενισμό.

Στις σύγχρονες αποβάθρες  προσφέρεται ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών όπως : παροχή καυσίμων, wi-fi για όλα τα σκάφη ή/και fiber optic, 24ωρη βοήθεια εισόδου-εξόδου και ελλιμενισμού σκαφών, πυρασφάλεια, 24/7 ασφάλεια, υπηρεσίες καθαριότητας και πλυντηρίων, αποκλειστικοί χώροι εξυπηρέτησης πληρωμάτων και επιβατών σκαφών και δωρεάν αποχετευτικό σύστημα. Όσον αφορά στις καταναλώσεις νερού, ρεύματος και καυσίμων, οι ιδιοκτήτες σκαφών μπορούν  να παρακολουθούν  αναλυτικά όλες τις σχετικές πληροφορίες από το κινητό τους  τηλέφωνο ή τον Η/Υ τους, ανά πάσα στιγμή.   Μέσω δε του ειδικού Application της Μαρίνας Αγίας Νάπας δύνανται να διαβιβάζουν από smartphone οποιοδήποτε αίτημα ή πρόβλημα αντιμετωπίζουν.

Μοναδικός στόχος η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στον ελάχιστο χρόνο, προς όλους τους πελάτες/ επισκέπτες.   

Το εμβληματικό έργο της Μαρίνας Αγίας Νάπας, που ολοκληρώνεται το 2023 και εκτός από τη μαρίνα που βρίσκεται ήδη σε λειτουργία, περιλαμβάνει 220 ευρύχωρα, πολυτελή διαμερίσματα σε δύο εντυπωσιακούς πύργους, 35 πολυτελείς επαύλεις, καθώς και σειρά σύγχρονων καταστημάτων με ανέσεις και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, ιδανικά σχεδιασμένα να προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ανέσεις στους διαμένοντες και επισκεπτόμενους στη μαρίνα. Ο χώρος, σχεδιασμένος αρχιτεκτονικά ως ένα ημικύκλιο, θυμίζει παραδοσιακά λιμανάκια σε νησιά, ενώ η εμπορική ζώνη καλύπτεται από σκέπαστρο, μία εντυπωσιακή κατασκευή η οποία ενώνει νοερά όλους τους χώρους και προσφέρει σκιά κατά τη διάρκεια της ημέρας στον πεζόδρομό της.

Με την ολοκλήρωσή της, εκτός των εμπορικών καταστημάτων, των καφέ, των μπαρ και των εστιατορίων, θα παρέχεται σειρά δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων, προσφέροντας σε επισκέπτες και ενοίκους, μια ζωηρά παλλόμενη ζώνη ψυχαγωγίας.

Για πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες της μαρίνας επικοινωνήστε:

  • Τηλ. 23 300 560                                                    
  • Email. operations@marinaayianapa.com