Η εταιρεία Marinopoulos Coffee Company συνεχίζει να ενισχύει τη δυναμική της παρουσία στην αγορά της Κύπρου με την έναρξη της λειτουργίας του 13ου καταστήματος Starbucks® στο νησί, το οποίο βρίσκεται στο νέο εμπορικό κέντρο Πολεμιδιών, στη Λεμεσό.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου με εσωτερικό χώρο 270 τ.μ. και εξωτερικό χώρο 180 τ.μ. Διακρίνεται από μοντέρνα αισθητική, έχει minimal σχεδιασμό και συνδυάζει με αρμονικό τρόπο τις ιδιαίτερες πινελιές από ξύλο και μέταλλο.

Όσοι πελάτες επισκεφτούν το νέο κατάστημα, θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν στους άνετους και φιλόξενους χώρους του καταστήματος, να πραγματοποιήσουν τα ψώνια τους στο εμπορικό και να απολαύσουν ποιοτικό καφέ μέσα από την ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρουν τα Starbucks® όλα αυτά τα χρόνια στους πελάτες τους.

Παράλληλα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν εκτός από όλα τα αγαπημένα τους ροφήματα και σνακ και τον μοναδικό Starbucks Nitro Cold Brew, ο οποίος σερβίρεται παγωμένος και προέρχεται από την ένωση του καφέ Cold Brew με άζωτο.

Τo νέο κατάστημα Starbucks® είναι καθημερινά ανοικτό από τις 06:30 το πρωί μέχρι και τις 23:00 το βράδυ και αναμένεται να αποτελέσει αγαπημένο σημείο συνάντησης τόσο για τους κατοίκους της περιοχής, όσο και για τους εκλεκτικούς επισκέπτες.