Η αντίστροφη μέτρηση για τη λειτουργία του Neo Plaza άρχισε. Το πρώτο σύγχρονο εμπορικό πάρκο της Κύπρου, που βρίσκεται στην Κοκκινοτριμιθιά, σε απόσταση μόλις 15 λεπτών από το κέντρο της Λευκωσίας, ανοίγει τις πύλες του για το καταναλωτικό κοινό την Τρίτη, 19 Οκτωβρίου. Πρόκειται για ένα πολυδιάστατο έργο, που συνδυάζει την αναψυχή με το smart shopping.

Όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Neo Plaza, Σωτήρης Σιγάλας, «ο σχεδιασμός και η εμπορική αντίληψη, βάσει των οποίων έχει δομηθεί το Neo Plaza, διευρύνει το retail industry της Κύπρου. Στις 19 Οκτωβρίου το εμπορικό μας πάρκο ανοίγει με πληρότητα πέραν του 70% και μέχρι της αρχές Νοεμβρίου θα έχει φθάσει το 90%». Το Neo Plaza θα φιλοξενεί επώνυμα fashion καταστήματα, ενώ στο χώρο της εστίασης λειτουργούν Mc Donald’s, KFC, Caffe Nero, Mikel, Beer & Beer, Chopstics, Μελίρρυτον, P&P ice cream bar, Centaurs Express. Στο Neo Plaza θα βρίσκεται επίσης το Volta, ένας τεράστιος χώρος παιχνιδιού και διασκέδασης για τα παιδιά.

Με χαρακτηριστικό moto “All day destination for Fun, Food and Fashion”, το Neo Plaza εγκαινιάζει ένα νέο τρόπο διασκέδασης και αγοράς καταναλωτικών ειδών σε ένα πολυμορφικό χώρο, σημείο αναφοράς.