Ο άκρως δροσιστικός διαγωνισμός της ΚΕΑΝ, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της καμπάνιας “I Want What I Want Whenever I Want It” (#IWWIWWIW), χάρισε αξέχαστες στιγμές διασκέδασης σε 20 τυχερούς, με ένα exclusive bοat party με τον αγαπημένο Κύπριο καλλιτέχνη Λούκα Γιώρκα και γνωστούς DJ του νησιού. Ο διαγωνισμός, που έτρεξε το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου στα social media του brand, Facebook και Instagram, ανέδειξε συνολικά 4 νικητές, οι οποίοι κέρδισαν από 5 προσκλήσεις για το exclusive boat party στις 29 Αυγούστου.

Με καλή διάθεση, άφθονο τραγούδι και γέλια, το boat party διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε από την ΚΕΑΝ μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, έτσι ώστε να προσφέρει στους παρευρισκόμενους την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία. Με θέα το απέραντο γαλάζιο, το εν πλω πάρτι τα είχε όλα: δροσιστικές βουτιές, χορό, φαγητό και φυσικά μοναδικά ποτά και cocktails που συνοδεύονταν από τους αγαπημένους χυμούς ΚΕΑΝ. Τη διασκέδαση ανέλαβε ο Λούκας Γιώρκας, ο οποίος ξεσήκωσε τους προσκεκλημένους με ανεβαστικά και αγαπημένα τραγούδια, καθώς και επιλεγμένοι και γνωστοί DJ που ανέβασαν τους ρυθμούς και τη διάθεση των παρευρισκόμενων, αναβαθμίζοντας ακόμη περισσότερο  αυτή την on-board εμπειρία.

Η Deputy Marketing Manager του Ομίλου ΚΕΑΝ, κα. Μαρία Οδυσσέως, η οποία παρευρέθηκε στο εν λόγω πάρτι, δήλωσε σχετικά: «Κάθε χρόνο, η ΚΕΑΝ έχει ως στόχο να πραγματοποιεί πρωτότυπες και… δροσιστικές ενέργειες που την φέρνουν ακόμα πιο κοντά με το  κοινό της. Με τον τρόπο αυτό, μας δίνεται η ευκαιρία να ‘γνωρίσουμε’ και να μάθουμε περισσότερα για το κοινό μας, έτσι ώστε συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες και στα ενδιαφέροντά του. Επιπλέον, νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενη που καταφέραμε, για ακόμη μια φορά, να προσφέρουμε μια μοναδική και διασκεδαστική εμπειρία, που θα μείνει αξέχαστη στους παρευρισκόμενους!»

Σημειώνεται πως η καμπάνια #IWWIWWIW του Ομίλου ΚΕΑΝξεκίνησε από πέρσι το καλοκαίρι και  ήταν συνδεδεμένη με διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε επίσης στα social media του brand (Facebook, Instagram και TikTok), δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να διασκεδάσουν, διεκδικώντας μεγάλα δώρα.