Ο Όμιλος CNS, ένας από τους πιο διακεκριμένους ομίλους στην Κύπρο που δραστηριοποιείται σε διάφορους επιχειρηματικούς τομείς, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες της αγοράς και την αυξανόμενη ζήτηση για κατοικίες υψηλών προδιαγραφών, ανακοινώνει την έναρξη εργασιών για το Citrine Estates, ενός πολυτελούς αναπτυξιακού έργου στη Λεμεσό. Το Citrine Estates, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο πολυαναμενόμενο και εμβληματικό καζίνο-θέρετρο City of Dreams Mediterranean, αναμένεται να γίνει διεθνής προορισμός για υπερπολυτελή διαβίωση και πόλος έλξης για επενδύσεις σε ακίνητη περιουσία.

Το έργο θα βρίσκεται στον Κόλπο του Ακρωτηρίου, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες να απολαμβάνουν την ηρεμία της φύσης, την πλούσια πανίδα με ποικιλία πουλιών, τους μυρωδάτους πορτοκαλεώνες και τους άγριους ευκαλύπτους που συνθέτουν το μοναδικό αυτό τοπίο. Το έργο δεν προσφέρει στους επενδυτές απλά προνομιακή ακίνητη περιουσία αλλά και μια απαράμιλλη ολιστική εμπειρία που συνδυάζει αρμονικά τα στοιχεία της φύσης με τον πολυτελή τρόπο ζωής. Παράλληλα, η κοντινή απόσταση προς την πόλη προσφέρει εύκολη πρόσβαση στον πλούσιο και πολυπολιτισμικό τρόπο ζωής που έχει αναδείξει τη Λεμεσό στην πιο κοσμοπολίτικη πόλη της Κύπρου. Ο κ. Μελής Σιακόλας, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου CNS, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη εργασιών για το Citrine Estates που αποτελεί ένα εκλεπτυσμένο πάντρεμα πολυτελούς σχεδιασμού και αξεπέραστης φυσικής ομορφιάς, ενισχύοντας περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο του Ομίλου CNS στον τομέα των ακινήτων. Το έργο είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να αξιοποιεί το φυσικό περιβάλλον της περιοχής, προσφέροντας μια μοναδική και ολιστική εμπειρία όπου η πολυτέλεια και η φυσική ομορφιά βρίσκονται σε πλήρη εναρμόνιση».

Το Citrine Estates διαθέτει πληθώρα από επιλογές ακινήτων, με εμβαδόν που κυμαίνεται από 50 μέχρι και περισσότερα από 370 τετραγωνικά μέτρα, όπως υπερμοντέρνα πολυτελή διαμερίσματα ενός και δύο υπνοδωματίων. Τα διαθέσιμα μεγαλύτερα ακίνητα περιλαμβάνουν κατοικίες δύο και τριών υπνοδωματίων καθώς και ανεξάρτητες βίλες τριών και τεσσάρων υπνοδωματίων, όλες με ιδιωτικούς κήπους και μεγάλες πισίνες υπερχείλισης. Όλα τα ακίνητα χαρακτηρίζονται από υψηλή αισθητική, σύγχρονη αρχιτεκτονική, «καθαρές» γραμμές και πινελιές πολυτέλειας, ενώ διαθέτουν επίπλωση υψηλών προδιαγραφών καθώς και τεχνολογία αιχμής, όπως πόρτες ασφαλείας και έξυπνα οικιακά συστήματα. Επιπρόσθετα, οι ιδιοκτήτες έχουν τη δυνατότητα να εμπλακούν στη διαδικασία σχεδιασμού, ώστε να προσαρμόσουν και να εξατομικεύσουν τον χώρο τους ανάλογα με τις ανάγκες, τις προτιμήσεις και το γούστο τους.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων του έργου, κ. Στίβεν Γιαννακού, δήλωσε: «Προσφέροντας VIP υπηρεσίες και ανέσεις παγκόσμιας κλάσης, το Citrine Estates έχει προσελκύσει επενδυτές από όλο τον κόσμο και αναμένεται να αποτελέσει όχι μόνο την ιδανική οικία αλλά και μια εξαίρετη επενδυτική ευκαιρία – που ενισχύεται ακόμη περισσότερο από την άνθηση της αγοράς ακινήτων στη Λεμεσό. Ανταποκρινόμενη σε αυτό το ενδιαφέρον, η επαγγελματική και έμπειρη ομάδα μας προσφέρει εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες και παραμένει στη διάθεση των αγοραστών και μετά την πώληση».

Το πολυτελές αναπτυξιακό έργο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πρώτη του φάση – αυτή της οικιστικής ανάπτυξης – η οποία θα ολοκληρωθεί το 2021. Η δεύτερη φάση θα περιλαμβάνει εμπορικές και οικιστικές εγκαταστάσεις και η τελική φάση ανάπτυξης θα αφορά την προσθήκη πολυτελών οικιστικών ακινήτων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Citrine Estates ή καλέστε το +357 25 558100.