Ακόμα ένα πολυτελές έργο της Photos Photiades Homes έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία και παραδοθεί στους νέους ιδιοκτήτες του, σε μια από τις πιο κεντρικές περιοχές της Λευκωσίας.

Το Lykavitos Mansions βρίσκεται σ’ ένα από τα πιο ψηλά σημεία του Λυκαβηττού, σε μια από τις ομορφότερες και πιο ήσυχες γειτονιές της Λευκωσίας. To οικιστικό αυτό έργο ξεχωρίζει για τον μοντέρνο σχεδιασμό και την σύγχρονη αρχιτεκτονική του, αλλά πάνω απ’ όλα για την υψηλή ποιότητα υλικών κατασκευής, που αντικατοπτρίζουν την φιλοσοφία της Photos Photiades Homes «Αξία για μια Ζωή» (Value for Life).

Το πενταόροφο κτίριο αποτελείται από οκτώ μεγάλα διαμερίσματα, δύο και τριών υπνοδωματίων, με καλυμμένους χώρους 170 τετραγωνικών μέτρων τα τριάρια και 116 τετραγωνικών μέτρων τα δυάρια στους τρεις πρώτους ορόφους, καθώς και δυο οροφοδιαμερίσματα στον 4ο και 5ο όροφο των 256 τετραγωνικών μέτρων το κάθε ένα. Όλα τα διαμερίσματα έχουν μια μοναδική θέα της περιοχής, ενώ οι δυο τελευταίοι όροφοι απολαμβάνουν πανοραμική θέα της πόλης.

Το κάθε διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με ανεξάρτητα συστήματα θέρμανσης, κλιματισμού και υδραυλικών εγκαταστάσεων, και διαθέτουν ανάλογα των υπνοδωματίων ένα ή δύο χώρους στάθμευσης.

Ο καλός προγραμματισμός και η σκληρή δουλειά απ’ όλη την ομάδα που εργάστηκε γι’ αυτό το έργο κατέστησαν εφικτό, παρόλες τις αντιξοότητες της εποχής , να παραδοθεί έγκαιρα στους νέους ιδιοκτήτες του, σύμφωνα με τον συμβατικό χρόνο παράδοσης.

Η Photos Photiades Homes μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, δραστηριοποιείται στον τομέα ανάπτυξης ακινήτων και κυρίως στην ανάπτυξη οικιστικών έργων με υψηλές προδιαγραφές. Η εταιρεία παρέχει επίσης υπηρεσίες διαχείρισης της προσωπικής περιουσίας του αγοραστή, αλλά και των κοινόχρηστων χώρων, στα έργα που αναπτύσσει..

Για περισσότερες πληροφορίες για τα νέα οικιστικά έργα της Photiades Homes, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα photiadeshomes.com, να επικοινωνήσετε μέσω email στο info@photiadeshomes.com ή και τηλεφωνικά στο 22 452 000