Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Κύπρου προγραμματίζει για ακόμη μια χρονιά τις συναντήσεις γνωριμίας (Open Days) με φοιτητές και επαγγελματίες με σκοπό την ενημέρωση και την παροχή όλων των απαραίτητων πληροφοριών σχετικά με το Πρόγραμμα.

Τα Open Days θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 20 Μαρτίου και την Πέμπτη 4 Απριλίου 2013, από τις 17:00 μέχρι τις 19:00, στους χώρους του κτηρίου Αναστάσιος Λεβέντης της Πανεπιστημιούπολης, στην Αγλαντζιά, όπου θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού, οι Υπεύθυνοι του Προγράμματος, Καθηγητές, το Διοικητικό Προσωπικό και οι απόφοιτοι του Προγράμματος.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Κύπρου χωρίζεται:

  • Στο Πρόγραμμα Μερικής Φοίτησης, με βραδινές  διαλέξεις και συνολική διάρκεια δύο έτη. Το Πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε επαγγελματίες που αυτή τη στιγμή εργάζονται και επιθυμούν να βελτιώσουν τις ηγετικές και διοικητικές τους ικανότητες. Το Πρόγραμμα αυτό προσφέρεται σε δύο ακροατήρια, ένα στην Αγγλική και ένα στην Ελληνική γλώσσα.  
  • Στο Πρόγραμμα Πλήρους Φοίτησης το οποίο προσφέρεται στην Αγγλική γλώσσα,  διάρκειας ενός έτους.  

Επισημαίνεται πως η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για εισδοχή στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Κύπρου, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2013-2014, λήγει στις 30 Μαρτίου 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου μπορείτε να αποταθείτε στο τηλέφωνο  22 893600 ή στην ιστοσελίδα www.mba.ucy.ac.cy.