Οι λάτρεις του έτοιμου, παγωμένου καφέ στην Κύπρο, έχουν πλέον μια νέα επιλογή, υψηλής ποιότητας. Η Φώτος Φωτιάδης Διανομείς λανσάρει στην Κυπριακή αγορά τον Quoka Iced Coffee, τον παγωμένο καφέ ελβετικής προέλευσης, από εκλεκτούς κόκκους καφέ, με εξαιρετική γεύση και αυθεντικό άρωμα.

Η γκάμα του Quoka Iced Coffee, αποτελείται από 3 συνολικά γεύσεις: Μία γεύση σε μπουκάλι PET 250ml, με την καινοτόμο πρόταση Quoka Cold Brew, με βιολογική ζάχαρη και καφέ, από 100% αυθεντικούς κόκκους Arabica, οι οποίοι φέρουν πιστοποίηση Fairtrade, διαφυλάσσοντας έτσι τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας των παραγωγών, καθώς και τη δίκαιη αμοιβή τους. Προϊόν ειδικής απόσταξης, που διαρκεί περισσότερες από 12 ώρες σε κρύο νερό, προσδίδοντας μια πιο γλυκιά γεύση με έντονα αρώματα και ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Η γκάμα ολοκληρώνεται με 2 γεύσεις σε αλουμινένιο Can 250ml: Mε (πραγματικό) γάλα και ζάχαρη, και black με ζάχαρη, από 100% κόκκους Robusta.

Οι έτοιμοι καφέδες Quoka είναι διαθέσιμοι σε περίπτερα, φούρνους και υπεραγορές σε όλη την Κύπρο και διανέμονται από την Φώτος Φωτιάδης Διανομείς.

Quoka. Ο καφές που σου φτιάχνει τη μέρα!