Η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών STAROIL συνεργάζεται με τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία παροχής εξειδικευμένων λύσεων στη λίπανση CASTROL, μέλος του ομίλου BP, παρέχοντας στους Κύπριους καταναλωτές πέραν της υψηλής ποιότητας καυσίμων και μια ευρεία γκάμα εξειδικευμένων λιπαντικών. Τα πρατήρια καυσίμων της STAROIL εξυπηρετούν το κυπριακό κοινό αποκλειστικά με λιπαντικά CASTROL.

Σε όλα τα πρατήρια της STAROIL διατίθεται το λιπαντικό Castrol Magnatec 10W-40 A3/B4, που βασίζεται στην τεχνολογία «έξυπνα μόρια» που προστατεύουν τον κινητήρα κατά τη διάρκεια του ζεστάματος, όπου συμβαίνει το 75% των φθορών. Τα έξυπνα μόρια του Castrol Magnatec προσκολλώνται και συνδέονται στα κρίσιμα τμήματα του κινητήρα, παρέχοντας προστασία πριν, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας αλλά και μετά το πέρας αυτού.

Το λιπαντικό Castrol Magnatec 10W-40 εξασφαλίζει εγγυημένη και συνεχή προστασία για όλες τις συνθήκες οδήγησης, κάτω από οποιεσδήποτε θερμοκρασίες. Την ποιότητα του Castrol Magnatec 10W-40 επιβεβαιώνουν οι προδιαγραφές και εγκρίσεις: API SM/CF, ACEA A3/B4, VW 505 01/ 505 00, MB-Approval 229.1 και Fiat 9.55535-D2.

Τα πρατήρια της STAROIL βρίσκονται σε περιοχές στρατηγικής σημασίας για την εταιρεία, με βάση το σχέδιο ανάπτυξης που έχει καταρτίσει από το 2011, στην κοινότητα Αυγόρου, στο Τραχώνι, τα Πέρα Ορεινής, το Κίτι, στη Χλώρακα της Πάφου και το πιο πρόσφατο στο Τσέρι.