Περισσότεροι από 3.000 πελάτες της έχουν αποκτήσει πρόσβαση στα ψηφιακά της κανάλια από τις 26 Μαρτίου, χωρίς να χρειαστεί οποιαδήποτε φυσική επαφή, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Τράπεζας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Ελληνική Τράπεζα από τις 26 Μαρτίου έγινε η πρώτη τράπεζα στην Κύπρου που έδωσε τη δυνατότητα στους πελάτες της να εγγραφούν άμεσα και μέσω διαδικτύου στα ψηφιακά της κανάλια.

Σημειώνεται ότι η εγγραφή στα ψηφιακά κανάλια γίνεται συμπληρώνοντας μια απλή ηλεκτρονική αίτηση στην ιστοσελίδα της Τράπεζας www.hellenicbank.com/connect.

Ακολούθως, προστίθεται, οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση και να διαχειριστούν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς και τις κάρτες τους χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούν κάποιο κατάστημα. Έτσι, οι συναλλαγές τους γίνονται εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, προστατεύοντας την υγεία τους.

Με το Online Banking, αναφέρει η ανακοίνωσή της τράπεζας, οι πελάτες έχουν μεταξύ άλλων τις εξής δυνατότητες: Να μάθουν άμεσα και να τυπώσουν το IBAN τους, να πληρώσουν λογαριασμούς κοινής ωφελείας, να στείλουν χρήματα σε άλλες τράπεζες στην Κύπρο ή στο εξωτερικό, να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα με δωρεάν μεταφορές SEPA ύψους μέχρι €1000, να δουν το PIN της κάρτας τους αν το ξεχάσουν, να αλλάξουν τον κωδικό τους μέσω Web Banking, να εξουσιοδοτήσουν συναλλαγές μέσω του κινητού τους τηλεφώνου, να ρυθμίσουν ειδοποιήσεις λογαριασμών, πληρωμών και ασφαλείας και να δουν λεπτομερείς χρεώσεις για κάθε συναλλαγή προτού την υποβάλλουν.

Αξιοποιώντας τα ψηφιακά κανάλια (Mobile App, Web Banking, ATM και Κάρτες ανέπαφων συναλλαγών) οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους εύκολα, οικονομικά, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια, αποφεύγοντας άσκοπες μετακινήσεις, καταλήγει η ανακοίνωση.