Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ συνεχίζουν να ανταμείβουν τους πιστούς τους πελάτες δίνοντάς τους τη δυνατότητα να συμπληρώσουν τη συλλογή των επαγγελματικών ιταλικών μαγειρικών σκευών MasterChef με σκεύη και εργαλεία ζαχαροπλαστικής.

Τα προϊόντα MasterChef δημιουργήθηκαν μετά τη μεγάλη επιτυχία του παγκοσμίου φήμης ομώνυμου τηλεπαιχνιδιού και είναι κατασκευασμένα από άριστης ποιότητας υλικά και σχεδιασμένα ώστε να δώσουν στους χρήστες τα επαγγελματικά χαρακτηριστικά των σκευών και εργαλείων που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες σεφ. Η συλλογή αποτελείται από αντικολλητική φόρμα για muffins, αντικολλητικούς δίσκους (στρογγυλό και τετράγωνο), φύλλα σιλικόνης, αντικολλητικό δίσκο για μπισκότα, μεταλλικά δοχεία, εργαλεία ζαχαροπλαστικής και ζυγαριά κουζίνας.

Μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2018, οι πελάτες των ΑΛΦΑΜΕΦΑ μπορούν να λάβουν μέρος στο νέο πρόγραμμα ανταμοιβής, καθώς με ψώνια αξίας €20 θα λαμβάνουν ένα κουπόνι από το ταμείο.

Συμπληρώνοντας τα ανάλογα κουπόνια παίρνουν και τα σκεύη ζαχαροπλαστικής MasterChef εντελώς δωρεάν, ενώ με τα μισά κουπόνια μπορούν να τα αποκτήσουν σε πολύ χαμηλή τιμή.

Οι συμπληρωμένες κάρτες θα ανταλλάζονται μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2018 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Παράλληλα, συμπληρώνοντας ένα σύντομο ερωτηματολόγιο σχετικά με το πρόγραμμα ανταμοιβής στη σελίδα www.tellalphamega.com/continuity, οι πελάτες των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ θα μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση, και κάθε μήνα ένας/μια τυχερός/ή θα κερδίζει ένα σετ 2 φύλλων ψησίματος σιλικόνης, ένα μεγάλο δοχείο, ένα σετ από 3 εργαλεία ζαχαροπλαστικής και μια ζυγαριά κουζίνας, αξίας €145.