Η AstroBank ανακοίνωσε ότι κατόπιν συμφωνίας που υπέγραψε με την Εταιρία Euronet Worldwide, οι κάτοχοι χρεωστικών καρτών της τράπεζας αποκτούν πρόσβαση στο μεγαλύτερο δίκτυο Αυτόματων Ταμειακών Μηχανών (ATM) της Κύπρου, χωρίς χρέωση.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι επιπρόσθετα, οι ATM της Euronet υποστηρίζουν και δωρεάν αναλήψεις με τη χρήση της υπηρεσίας της AstroBank “Λεφτά στο Λεπτό”, μέσω της οποίας πραγματοποιούνται αναλήψεις μετρητών χωρίς κάρτα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AstroBank, Κωνσταντίνος Λοιζΐδης, ανέφερε πως «η AstroBank συνεχίζει να επενδύει στην καινοτομία και την ποιοτική εξυπηρέτηση, αναβαθμίζοντας παράλληλα τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της μέσα από γρήγορες και ευέλικτες διαδικασίες». «Θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας έξυπνες λύσεις που να βελτιώνουν την καθημερινότητά τους και να ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες τους, αναβαθμίζοντας συνάμα και την τραπεζική εμπειρία», κατέληξε ο κ. Λοϊζίδης.

«Η Euronet είναι ιδιαίτερα ευτυχής για την συμμετοχή της AstroBank στο ΑΤΜ δίκτυό της, η οποία εξασφαλίζει πλήρως εξατομικευμένες υπηρεσίες για τους πελάτες της τράπεζας. Η συμμετοχή της AstroBank στο Δίκτυο ATM της Euronet αποδεικνύει τη δέσμευσή μας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στην Κύπρο προς όφελος των τοπικών κοινοτήτων, προσφέροντας 24ωρη πρόσβαση σε μετρητά σε πολλαπλά σημεία εξυπηρέτησης παγκύπρια», δήλωσε η Ιωάννα Κρικελλή, Regional Managing Director, Euronet Worldwide.