Η μεγαλύτερη αλυσίδα εστιατορίων ταχείας εξυπηρέτησης στον κόσμο, Subway® που διαθέτει πάνω από 40,000 καταστήματα παγκοσμίως ξεκίνησε και επίσημα τη λειτουργία της στη Λευκωσία. Τα εγκαίνια του εστιατορίου που βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας, στην αρχή της οδού Λήδρας, τέλεσε ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου.

Με το σύνθημα «Eat Fresh», τα Subway® αποτελούν την κορυφαία επιλογή για όσους αναζητούν γρήγορα, θρεπτικά γεύματα φτιαγμένα από φρέσκα και αγνά υλικά. Με ιστορία σχεδόν 50 χρόνων τα Subway® συνεχίζουν την ανάπτυξή τους με δραστηριοτητες σημερα σε 103 χώρες, παραμένοντας πιστοί στην αρχή τους για ικανοποιημένους πελάτες, σερβίροντας γευστικά σάντουιτς, λαχταριστά προγεύματα δροσερές σαλάτες και μια ποικιλία επιλογών για όλη την οικογένεια.

Το ταξίδι των Subway® στην Κύπρο ξεκίνησε πριν 2 χρόνια, το Δεκέμβριο του 2011 με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στη Λεμεσό. Τα αναπτυξιακά σχέδια περιλαμβάνουν επέκταση της αλυσίδας εστιατορίων σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, ώστε μέσα στα επόμενα χρόνια να μπορεί να προσφέρει σε περισσότερο κόσμο την επιλογή φρέσκου, εύγεστου και θρεπτικού φαγητού.