Τα Starbucks καλωσορίζουν τη νέα σχολική χρονιά μ’ ένα μοναδικό Back to Uni Party στην Έγκωμη. Την Τετάρτη 09 Οκτωβρίου, ο Βαγγέλης Κακουριώτης θα βρίσκεται στο κατάστημα Starbucks στην Έγκωμη από τις 18.30 το απόγευμα έως τις 21.30 για να συναντήσει από κοντά όλους τους fans του και να υπογράψει αυτόγραφα πάνω σε ποτήρια Starbucks.

Μην χάσετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε με πολύ μουσική, να απολαύσετε τα αγαπημένα σας ροφήματα Starbucks και να γνωρίσετε από κοντά τον δημοφιλή καλλιτέχνη!

Το αποκορύφωμα για τους fans του Βαγγέλη: Από τις 3 έως και τις 8 Οκτωβρίου απολαμβάνοντας το αγαπημένο τους Frappuccino έχουν την ευκαιρία τη ευκαιρία να είναι ο ένας και μοναδικός τυχερός νικητής που θα συναντήσουν τον Βαγγέλη από κοντά σε μια exclusive συνάντηση πριν την εκδήλωση, μαζί του!

Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να στείλουν το δικό τους προσωπικό μήνυμα ανεβάζοντας στο Instagram μια φωτογραφία με το αγαπημένο τους Frappuccino στο χέρι χρησιμοποιώντας τα hashtag #vaggelisatstarbuckscy #starbuckscy και ίσως είναι ο τυχερός που θα απολαύσει το αγαπημένο ρόφημα παρέα με τον Βαγγέλη Κακουριώτη!

Όροι & Προϋποθέσεις διαγωνισμού: http://www.starbucks.com.cy/tc/vaggeliskakouriotis