Μια «ωδή» αισιοδοξίας από τη Heineken!

Μια χειραψία, ένας φιλικός χαιρετισμός, μια αγκαλιά, ένα άγγιγμα…με ένα εκατομμύριο τρόπους να είμαστε κοντά, τώρα το να μείνουμε μακριά, μας φέρνει πιο κοντά από ποτέ!

Τα λόγια αυτά είναι απόσπασμα της αισιόδοξης «ωδής» εξήντα δευτερολέπτων που έχει δημιουργήσει η γνωστή μπύρα Heineken στην προσπάθειά της να δώσει ένα θετικό μήνυμα για την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει η ανθρωπότητα, βλέποντας τα πράγματα με μια διαφορετική ματιά. Το βίντεο με την ονομασία «Ode to Close», που έχει δημοσιευτεί στην επίσημη σελίδα της Heineken στο YouTube, είναι αρκετό για να μας αφυπνίσει συναισθήματα, να μας ταρακουνίσει και να μας θυμίσει τα απλά και σημαντικά πράγματα στην ζωή.

Με την αυθεντικότητα που τη χαρακτηρίζει ως brand και με σεβασμό προς τους ανθρώπους και τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η Heineken με το δικό της μοναδικό τρόπο μας καλεί να κοινωνικοποιηθούμε υπεύθυνα (#SocializeResponsibly) υπενθυμίζοντάς μας πως «Αν και είμαστε πιο μακριά, ωστόσο, είμαστε πιο κοντά από ποτέ. Δεν μπορούμε να είμαστε κοντά στους αγαπημένους μας ανθρώπους αυτή τη στιγμή, αλλά μπορούμε να μείνουμε συνδεδεμένοι,» όπως αναφέρεται στο μήνυμα που συνοδεύει το εν λόγω βίντεο.

Εμπνευστείτε με βίντεο της Heineken και επικοινωνήστε με ένα δικό σας άνθρωπο παραμένοντας συνδεδεμένοι, έστω και μακριά και με ασφάλεια: