Η Τράπεζα Κύπρου επιβραβεύεται για το έργο της στον τομέα της υγείας, εξασφαλίζοντας τρία βραβεία, στο πλαίσιο των «Cyprus Responsible Business Awards ’19».

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της τράπεζας, στην κατηγορία «Cause Advocacy» εξασφάλισε το βραβείο Platinum για την πρωτοβουλία στη «Μάχη Ενάντια στον Καρκίνο», το βραβείο Silver στην κατηγορία «Aριστεία στη συνεργασία» για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου και το βραβείο Bronze για τους Εθελοντές Τράπεζας Κύπρου στην κατηγορία «Εργαζόμενοι».

Η Τράπεζα είναι ο μοναδικός οργανισμός που έχει εξασφαλίσει το Platinum βραβείο για τη «Μάχη Ενάντια στον Καρκίνο», συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία σε όλες τις κατηγορίες.

Μια από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις στην ιστορία του εθελοντισμού των εργαζομένων της Τράπεζας, είναι η στήριξη και η ενεργή συμμετοχή στις δραστηριότητες του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Με κύριο μήνυμα «Στη Μάχη Ενάντια στον Καρκίνο» οι εργαζόμενοι εργάζονται εθελοντικά για την «Πορεία Χριστοδούλας» και συμμετέχουν ενεργά σε παράλληλες εκδηλώσεις, εδώ και 20 χρόνια.

Κάθε χρόνο η Τράπεζα, με τη συμμετοχή περίπου 1,000 εθελοντών – μελών του προσωπικού της, εμπλέκεται ενεργά στις δράσεις του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και γίνεται συνοδοιπόρος της Πορείας Χριστοδούλας για οικονομική ενίσχυσή του.

Επίσης, μια από τις βραβεύσεις αφορά τη συμμετοχή του προσωπικού, ως εθελοντές, σε πρωτοβουλίες που στηρίζουν την κοινωνία και το κοινωνικό σύνολο.

Εκτός από την πρωτοβουλία #stiMaxi τα μέλη του προσωπικού της Τράπεζας προσφέρουν τις εθελοντικές τους υπηρεσίες στην υποστήριξη δράσεων του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας όπως είναι το Ελπίδα Ίδρυμα για Παιδιά με Καρκίνο και Λευχαιμία, το Funraising, το Κέντρο Φωλιά για τους ασθενείς με σπάνιες παθήσεις, η «Κοινότητα Αγίου Λουκά του Ιατρού, το Βαγόνι Αγάπης, το Ένα Όνειρο Μια Ευχή, το Σοφία για τα Παιδιά, και άλλα.