Σε μια εποχή μεγάλων προκλήσεων για την οικονομία και όχι μόνο, η SAP διοργανώνει στις 8 Ιουλίου με τη συνεργασία της Intel, μια ακόμα κορυφαία διαδικτυακή εκδήλωση, το Virtual Data Innovation Tour. Κορυφαία στελέχη  θα παρουσιάσουν συγκεκριμένες λύσεις και εφαρμογές με στόχο οι επιχειρήσεις που ήδη μπαίνουν στον δρόμο της ανάκαμψης να ενημερωθούν και να βοηθηθούν.

Το δύσκολο «ταξίδι» προς την επόμενη ημέρα βασίζεται σε μια ολιστική, in-memory πλατφόρμα, η οποία συνδυάζει επιχειρηματικές διαδικασίες, δεδομένα και analytics, με σκοπό οι επιχειρήσεις που θα την υλοποιήσουν να πετύχουν την καλύτερη δυνατή προσαρμογή στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς, αξιοποιώντας το επόμενο κύμα καινοτομίας.

Στο Virtual Data Innovation Tour, οι ομιλητές θα αναφερθούν και θα αναλύσουν εφαρμογές Τεχνητής Νοημοσύνης για τη μείωση του κόστους, τη βελτιστοποίηση της απόδοσης των εργαζομένων και τη δημιουργία νέων επιχειρηματικών μοντέλων. Επιπλέον θα παρουσιαστούν βέλτιστες πρακτικές πελατών της SAP και της Intel για καλύτερη λειτουργικότητα, ενώ θα αναλυθούν και τα οφέλη από τη χρήση της πλατφόρμας SAP Cloud. Ιδιαίτερες ενότητες του ηλεκτρονικού συνεδρίου είναι αφιερωμένες στην καινοτομία, τα Data Analytics, την «έξυπνη» επιχείρηση και σε οικονομικά θέματα. Παράλληλα οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε workshops και brainstorming σε 3D virtual περιβάλλον για τις λύσεις που απαιτούνται στη μετά-πανδημία εποχή, όσον αφορά Data Science, Data Strategy, Analytics και Cloud.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν από πλευράς SAP, ο Carlos Lacerda, Vice President – EMEA South Platform & Technology, o Irfan Khan, President Platform & Technology, o Mark Nolla, Director – Digital Transformation και ο Michael Glueck, Vice President – Industries & Value Advisory κι από πλευράς Intel, o Jeremy Rader, GM Digital & Data Platforms, ενώ την ευρύτερη εικόνα της αγοράς θα αναλύσει o Chief Analyst της IDC για την Ευρώπη, Philip Carter. Μια ακόμα πρωτοτυπία του Virtual Data Innovation Tour, είναι και η ύπαρξη διαδραστικού Live Booth Zone, για εξ αποστάσεως συζήτηση One-To-One με expert των δυο εταιριών και επίλυση πρακτικών ζητημάτων.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Virtual Data Innovation Tour Online Registration

Επισκεφθείτε το SAP News Center. Ακολουθήστε μας σε Facebook & Twitter.