Λίγο πριν την έναρξη λειτουργίας του τερματικού αποθήκευσης πετρελαιοειδών της VTT Vasiliko Ltd (VTTV), το προσωπικό πραγματοποίησε εθελοντική αιμοδοσία στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Βασιλικό, ως ένδειξη στήριξης της προσπάθειας απόκτησης επάρκειας αίματος για προσφορά σε πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014, σε συνεργασία με την Τράπεζα Αίματος Λάρνακας. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί την αρχή ενός θεσμού για την εταιρεία, η οποία θα την καθιερώσει ως μέρος της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης.

Ο Γενικός Διευθυντής της VTTV, Γιώργος Παπαναστασίου, δήλωσε: «Με το πέρασμα του τερματικού μας στη λειτουργική φάση, συνεχίζουμε την υλοποίηση ενεργειών που έχουν ως στόχο τη συνεισφορά μας στην αντιμετώπιση κοινωνικών και άλλων ζητημάτων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Τράπεζα Αίματος Λάρνακας για την πολύτιμη βοήθεια που πρόσφερε στην πραγματοποίηση αυτής της πρώτης αιμοδοσίας αλλά και όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτήν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύντομα ολοκληρώνεται η κατασκευαστική φάση του τερματικού αποθήκευσης πετρελαιοειδών και ξεκινάει η λειτουργική φάση με την υποδοχή του πρώτου πλοίου.