Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) και η Κυπριακή Συνομοσπονδία Οργανώσεων Αναπήρων (ΚΥΣΟΑ), συνδιοργανώνουν την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013 Ημερίδα με θέμα: «Προσβασιμότητα Ατόμων με Αναπηρίες – Διεθνή και Ευρωπαϊκά Πρότυπα», στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία στις 9:00 πμ.

Η Ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του έντιμου Υπουργού Συγκοινωνιών & Έργων κ. Τάσου Μητσόπουλου ο οποίος θα απευθύνει και χαιρετισμό. Χαιρετισμό θα απευθύνουν επίσης ο Πρόεδρος της ΚΥΣΟΑ, ο Πρόεδρος του CYS καθώς και η Επίτροπος Διοικήσεως.

Η ημερίδα είναι ανοικτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους και έχει σαν στόχο την ενημέρωση όλων των αρμόδιων δημόσιων και ιδιωτικών φορέων αναφορικά με τη δραστηριότητα της Διεθνούς και Ευρωπαϊκής Τυποποίησης στα θέματα προσβασιμότητας ατόμων με αναπηρίες. Ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει σε πρότυπα που αφορούν τον τομέα των κατασκευών, των συγκοινωνιών, τον τομέα της υγείας και τον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και πληροφορικής.

Χορηγοί της ημερίδας: Ελληνική Τράπεζα, Πολυκλινική Υγεία Ιδιωτικό Νοσοκομείο, Τράπεζα Πειραιώς, Procopiou Medishop Ltd και Rehabline Α. Χρονόπουλος – Μ. Γουγής Ο.Ε. Προσθετικά – Ορθοτικά.

Βρείτε εδώ την πρόσκληση με το πρόγραμμα και όλες τις σχετικές πληροφορίες για δήλωση συμμετοχής.

Το συμπληρωμένο το έντυπο δήλωσης συμμετοχής θα πρέπει να σταλεί μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2013 καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.