Το Επιμελητήριο Νέων Πάφου εξέλεγξε πρόσφατα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού, με αξιόλογους νέους που προέρχονται από διαφορετικούς επαγγελματικούς κλάδους.

Αναλυτικά, Πρόεδρος εξελέγη ο Μάκης Τσιάτσιος, Επαρχιακός Λειτουργός Πάφου του ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ, Αντιπρόεδρος η Παυλίνα Φλεβοτομά, ηθοποιός, Γραμματέας ο Γιώργος Δημητριάδης, δικηγόρος, Ταμίας ο Κωνσταντίνος Τιγγιρίδης, γυμναστής, Εκπρόσωπος Τύπου και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων η Καρολίνα Κυπριανού, δημοσιογράφος, και Μέλος ο Φίλιππος Ευθυμίου, ασφαλιστής.

Το Επιμελητήριο Νέων Πάφου είναι μέλος του Επιμελητηρίου Νέων Κύπρου και ανήκει στη Παγκόσμια Κοινότητα του Διεθνούς Επιμελητηρίου Νέων (JCI). Με μια ιστορία σχεδόν 100 χρόνων, με 5.000 τοπικούς οργανισμούς, το Διεθνές Δίκτυο του JCI ενώνει σχεδόν 200.000 ενεργούς νέους πολίτες, ηλικίας 18-40 ετών, σε περισσότερες από 100 χώρες. Είναι ένας μη κυβερνητικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει ως σκοπό του να δημιουργήσει καλύτερους πολίτες οι οποίοι με κριτική σκέψη, προσπαθούν, μέσω και της εμπειρίας και των τακτικών που έχουν ακολουθήσει άλλες χώρες του δικτύου, να δώσουν λύσεις στα διαφορετικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η εκάστοτε κοινωνία.

Σύμφωνα με τον κ. Τσιάτσιο, στόχοι του Επιμελητηρίου Νέων Πάφου είναι η προβολή της Πάφου μέσω της συμμετοχής των μελών του ΔΣ σε Ευρωπαϊκές και Διεθνείς εκδηλώσεις του JCI, η προσέλκυση αξιόλογων γεγονότων και εκδηλώσεων στην Επαρχία, καθώς και η ανάπτυξη φιλανθρωπικής δράσης ενισχύοντας παράλληλα και την προσπάθεια άλλων οργανωμένων συνόλων. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Νέων Πάφου, επεσήμανε επίσης ότι ο οργανισμός αναμένει ότι οι φορείς της επαρχίας Πάφου, θα είναι συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια και κάλεσε άτομα ηλικίας 18 μέχρι 40 χρόνων με διάθεση για ομαδική δουλειά και δημιουργική σκέψη, να ενταχθούν στην ομάδα.