Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο Διαγωνισμό Επιχειρηματικών Βραβείων Δικοινοτικής Συνεργασίας 2014 (Stelios Award for Business Co-operation in Cyprus), που διοργανώνει για έκτη συνεχή χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation.

Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου ανακοίνωσε παράταση της προθεσμίας μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2014, ώστε να δώσει τη δυνατότητα σε περισσότερες ομάδες Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων να υποβάλουν τις αιτήσεις τους.

Στην ειδική τελετή απονομής των βραβείων, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου 2014 στο κτίριο του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Στέλιος στην Παλιά Λευκωσία, ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου, θα βραβεύσει 10 επιχειρηματικές ομάδες με το ποσό των 10.000 ευρώ την κάθε μια, δίνοντας με αυτό τον τρόπο μια ελπιδοφόρα ώθηση στην οικονομική ανάπτυξη δικοινοτικών συνεργασιών.

Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου βραβεύει συνεταιρισμούς που έχουν αποδείξει ότι η δικοινοτική συνεργασία μπορεί να αποδώσει και να ενισχυθεί, προσφέροντας μέχρι σήμερα βραβεία αξίας 1.200.000 ευρώ.

Από το 2009 έχουν βραβευθεί με το Stelios Award, επιχειρήσεις οι οποίες έχουν επιδείξει αφοσίωση στην καλλιέργεια και την ενίσχυση των οικονομικών και πολιτιστικών δεσμών μεταξύ των δύο κοινοτήτων. Οι ομάδες προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών τομέων, όπως εμπόριο, τουρισμό, ανάπτυξη διαδικτύου, συμβουλευτικές υπηρεσίες και τέχνες.

Πληροφορίες για τα Βραβεία Δικοινοτικής Συνεργασίας 2014 (Stelios Award for Business Co-operation in Cyprus) στην ιστοσελίδα Stelios Philanthropic Foundation www.stelios.com ή από τον εκπρόσωπο του Ιδρύματος Μάριο Μισιρλή στο +357 25365118 ή Marios.Missirlis@stelios.com.