Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) ως πλήρες μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Τυποποίησης (ISO) παρέχει τώρα στους πελάτες του τη δυνατότητα άμεσης εξασφάλισης Διεθνών Προτύπων (ISO) ηλεκτρονικά, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος ISOWebstore.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν μέσω της ιστοσελίδας του CYS www.cys.org.cy με την ονομασία BuyISOStandards ή στο http//:isostore.cys.org.cy

Η νέα αυτή υπηρεσία αποτελεί προϊόν αυξανόμενης ζήτησης των Διεθνών Προτύπων και αιτήματος των ενδιαφερομένων για γρήγορη και εύκολη εξυπηρέτηση προσαρμοσμένη στη σύγχρονη εποχή που ζούμε.

Στο κουτάκι αναζήτησης της σελίδας του ISOWebstore, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν οποιοδήποτε διεθνές πρότυπο από το διαθέσιμο και πλήρως ενημερωμένο και επικαιροποιημένο κατάλογο. Με μια απλή διαδικασία αγοράς, η παραγγελία αποστέλλεται άμεσα είτε ηλεκτρονικά σε μορφή pdf, είτε σε έντυπη μορφή. Οι μέθοδοι πληρωμής είναι με πιστωτική κάρτα, κατάθεση χρημάτων ή Paypal.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επί του θέματος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Πληροφόρησης και Εξυπηρέτησης (ΚΕΠΕ) του CYS στα τηλέφωνα 22411413/4.