Μοναδικό, απολαυστικό και με γεύση που κερδίζει, το Γαλατάκι Σοκολάτας ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ γιορτάζει φέτος 44 χρόνια ποιότητας και φρεσκάδας, προσφέροντας στους λάτρεις της πιο σοκολατένιας απόλαυσης 444 πλούσια δώρα! Αγοράζοντας την εορταστική τετραπλή συσκευασία με γαλατάκια Σοκολάτας ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, παίρνετε το ένα δωρεάν, και παράλληλα εξασφαλίζετε και ένα κουπόνι που σας δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσετε στη στιγμή φορητούς υπολογιστές, κονσόλες παιχνιδιών Play Station 4, iPhones, iPads, Smart Watches, ταμπλέτες Surface Microsoft και πολλά άλλα μοναδικά δώρα.

Το μοναδικό Φρέσκο Γάλα Σοκολάτας της Κύπρου γιορτάζει 44 χρόνια ζωής, φρεσκάδας και απόλαυσης και εγκαινιάζει τη νέα σχολική χρονιά με τον καλύτερο και πιο εορταστικό τρόπο! Τα πλούσια δώρα από το Γαλατάκι Σοκολάτας ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ περιμένουν να γίνουν δικά σας. Με σλογκαν «Φρεσκάδα που κερδίζεις» ο μεγάλος διαγωνισμός για το λατρεμένο γαλατάκι σοκολάτας έχει ήδη αρχίσει αναμένοντας μικρούς και μεγάλους να δοκιμάσουν την τύχη τους με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Διατηρώντας την ίδια αναλλοίωτη μοναδική γεύση από το 1960, το Γαλατάκι Σοκολάτας ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ είναι φτιαγμένο από φρέσκο γάλα και υψηλής ποιότητας κακάο, προφέροντας σε μικρούς και μεγάλους την πιο φρέσκια σοκολατένια απόλαυση.