Το ερευνητικό κέντρο CARDET, στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών έργων Apphop και Gen-Z, διοργανώνει στις 15 Σεπτεμβρίου, 18:00 – 20:00, διαδικτυακή εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα μέσω ψηφιακών μέσων και των κοινωνικών δικτύων. Η εκδήλωση, υπό τον τίτλο ‘Χτίζοντας τη δική σου ψηφιακή επιχείρηση – Προκλήσεις και Ευκαιρίες’, φέρνει μαζί τρεις expert του τομέα οι οποίοι θα μοιραστούν και θα συζητήσουν τις εμπειρίες και απόψεις τους καθώς και τα μαθήματα που έχουν αποκομίσει μέσα από τη έμπρακτη δραστηριοποίηση τους με το αντικείμενο.

Συγκεκριμένα, ομιλητές στη συζήτηση θα είναι οι: Αργύρης Αργυρού, ιδρυτής του Foody, ο Γιάννης Χατζηκωνσταντούρας, συνιδρυτής του StudentLife και PeopleFirst, και ο Χριστόφορος Τζιρτζιπής, Head of Performance and e-Commerce στη Digital Tree.  Τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος Άντρη Δανιήλ, ενώ το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει ενεργά στη συζήτηση υποβάλλοντας ερωτήσεις.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να λειτουργήσει ως ένα φόρουμ για την παρουσίαση και συζήτηση διαφορετικών οπτικών και εμπειριών όσον αφορά τη ψηφιακή επιχειρηματικότητα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παράλληλα, θα γίνει μια παρουσίαση μεθοδολογιών, εργαλείων και υλικού που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο των έργων Apphop και Gen-Z για την ανάπτυξη και τη διδασκαλία της επιχειρηματικότητας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να λάβουν μέρος μέσω του πιο κάτω συνδέσμου:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUvc-yrqzMoE9DHkBHAb6hc30cAI8zQsPaw

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο του προγράμματος, Αντώνη Φουκαρά, antonis.foukaras@cardet.orgΕυκαιρίες και προκλήσεις στον τομέα της ψηφιακής επιχειρηματικότητας