Το Invest Cyprus Branding είναι σε λειτουργία και ο Κυπριακός Οργανισμός Προσέλκυσης Επενδύσεων (CIPA) έχει προβεί στις πιο κάτω ενέργειες:

Ενημερωτικό Υλικό – ο Οργανισμός διαθέτει τα καινούρια Invest Cyprus Γενικό Ενημερωτικό Brochure (24 σελίδες) και το Γενικό Leaflet στα Αγγλικά, Ρωσικά και Κινέζικα καθώς και Folder . Το εν λόγω υλικό ετοιμάζεται στα Αραβικά. Μπορείτε να δείτε τα εν λόγω στην ιστοσελίδα μας στο http://www.investcyprus.org.cy/media-center/publications/.

Αν επιθυμείτε να λάβετε αυτά τα υλικά σε έντυπη έκδοση παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την κ. Ανίτα Ορφανίδου στο 22-460391 ή στο aorphanidou@investcyprus.org.cy με διευκρίνηση της ποσότητας που επιθυμείτε καθώς και την διεύθυνση.

Invest Cyprus Ιστοσελίδα – η νέα μας διεύθυνση είναι το www.investcyprus.org.cy. Επίσης έχουμε υιοθετήσει αναβαθμισμένο δημιουργικό μαζί με καινούριες πληροφορίες με βάση τα νέα στοιχεία και το περιβάλλον της οικονομίας.

Cyprus Investment Insight – o Οργανισμός εκδίδει το Newsletter ηλεκτρονικά στην διευρυμένη λίστα επαφών του που περιλαμβάνει διεθνής εμβέλειας επιχειρηματίες και επενδυτές καθώς και σε οικονομικούς και επιχειρηματικούς παράγοντες της Κύπρου. Το Newsletter φιλοξενείται και στην σελίδα του Οργανισμού στο http://www.investcyprus.org.cy/easyconsole.cfm?id=140&easylogout=true.

Invest Cyprus Φιλμάκι – ο Οργανισμός έχει ανανεώσει το αγγλικό φιλμάκι το οποίο περιέχει πληροφορίες που αντικατοπτρίζουν το σημερινό περιβάλλον της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού.

Το φιλμάκι φιλοξενείται στην ιστοσελίδα του Οργανισμού στο http://www.investcyprus.org.cy/easyconsole.cfm/page/filmette.

Invest Cyprus Προβολή στο εξωτερικό – ο Οργανισμός έχει δημιουργήσει νέες έντυπες και ηλεκτρονικές διαφημίσεις προβολής που επικεντρώνονται στο “Invest in Cyprus; Invest in Us” σε συνδυασμό με ιστορικά στοιχεία τα οποία επιδεικνύουν την Κύπρο ως εμπορικό κέντρο από την αρχαιότητα και προβάλλουν τα πλεονεκτήματα της Κύπρου και τους κύριους τομείς της οικονομίας. Ο Οργανισμός υλοποίει ένα εκτενές πλάνο προβολής και οι εν λόγω διαφημίσεις προβάλλονται σε διεθνές ΜΜΕ όπως την Financial Times, Economist, Bloomberg BusinessWeek, Time και σε Ρωσικά MME όπως την Vedomosti και Kommersant. Επίσης, καταχωρούνται διαφημίσεις και σε έντυπα περιοδικά αερογραμμών όπως την Aeroflot, British Airways, Emirates, Lufthansa και Austrian Airlines.

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε με την Αννίτα Ορφανίδου στον CIPA τηλ 22 460391, aorphanidou@investcyprus.org.cy.