Αντιπροσωπεία από Ιρανική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στους τομείς της ενέργειας και νερού (Power, Electricity Trade, Water, Oil & Gas) επισκέφθηκε πρόσφατα την Κύπρο όπου συναντήθηκε με την ηγεσία της ΟΕΒ καθώς και με τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού.

Η ηγεσία της ΟΕΒ ανέπτυξε τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η Κύπρος ως επιχειρηματικό και επενδυτικό κέντρο και τη βελτίωση που παρουσιάζει η οικονομίας της αναφέροντας παράλληλα τις ευκαιρίες που προσφέρει ως περιφερειακή βάση πολυεθνικών για επιχειρηματική δραστηριοποίηση.

Οι Ιρανοί επιχειρηματίες ανάφεραν πως σκοπός της επίσκεψης τους στην Κύπρο είναι η διερεύνηση ευκαιριών και προοπτικών για επενδύσεις στην χώρα μας καθώς μετά τη διεθνή συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν διανοίγονται πολλές προοπτικές τόσο για της Ιρανικές επιχειρήσεις όσο και για άλλες που επιθυμούν να αξιοποιήσουν ευκαιρίες στο Ιράν. Όπως είναι γνωστό, το Ιράν είναι από τους μεγαλύτερους παραγωγούς πετρελαίου στον κόσμο, με υψηλή τεχνογνωσία σε θέματα ενέργειας και με τεράστιες ανάγκες τόσο για προϊόντα και υπηρεσίες καθώς και για ξένες επενδύσεις όσο και για επέκταση των Ιρανικών επιχειρήσεων στο εξωτερικό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορουν να επικοινωνήσουν απευθείας με την Ιρανική επιχείρηση:

SUNIR Iran Power and Water Equipment & Services Export Company
info@sunir.com
www.sunir.com
Tel: +9821-42741000